De la un dormitor la un studio în stil ecologic: designerul Yulia Khokhlova

Oamenii se plictisesc de zgomotul și agitația din marile orașe. Cineva evadează la țară, iar altcineva preferă să organizeze o reuniune cu natura chiar în propria casă. Iată cum eco-designul își face loc în apartamentele din oraș.

Designul garsonierei cu 1 dormitor are un trend ecologic – culori naturale, materiale naturale și verdeață vie.

Informații despre apartament: O garsonieră de 54 de metri pătrați. Acest penthouse este situat la etajul 5 al unei clădiri cu 6 etaje din Piazza Cascade. Romashkovo ( regiunea București ).

Proprietarii apartamentului: cuplu tânăr.

Dorințele clientului: creați un interior confortabil, folosind numai materiale naturale.

Designul apartamentului de studio: aspectul spațiului de locuit cu poziționarea mobilierului.

Clientul, un bărbat plin de viață, cu un stil de viață activ, refuză categoric să își împartă casa în camere separate. Designerul a decis să combine toate zonele într-un singur spațiu deschis. Zona de dormit se află în camera de zi, care include și o zonă de bucătărie cu zonă de luat masa. A doua cerere a clientului a fost pentru un finisaj.. folosiți numai materiale naturale. Prin urmare, designul garsonierei a fost creat pe baza unei combinații de materiale ecologice, o paletă de culori naturale și multă vegetație vie în interior.

Principiul principal al eco-designului naturalețe în toate. De aceea, în holul de intrare domină culorile naturale lemn și verde revigorant.

Eco-designul oferă posibilitatea de a aprecia textura naturală și curată a lemnului, fără a fi supraîncărcată cu modele și reliefuri starea de spirit este creată de felinare – starea de spirit este creată tot de felinare.

Nu există pereți și uși de separare, ceea ce face ca interiorul să pară spațios, o abundență de nuanțe de lumină Designul interior al garsonierei este luminos și aerisit, iar curtea verde este amenajată într-o schemă de culori pronunțată, deschisă și aerisită lângă pat.. confortabil și plin de viață. Clientul a dorit instalarea unui șemineu cu biocombustibil în zona de living. Falsul coș de fum este finisat cu piatră decorativă și face ecou la conducta decorată în mod similar din zona bucătăriei.

Citește mai mult  Între cer și pământ

Zona de relaxare de pe balcon amintește de o verandă de țară.. fotolii tapițate, un felinar și o priveliște frumoasă în spatele ferestrelor din podea până în tavan.

Geamurile panoramice au permis crearea unei zone de ședere separate, creând o atmosferă specială de "dacha" Florile de pe balcon completează atmosfera.

Iluminarea băii se realizează cu iluminare încorporată între lamelele de lemn de pe tavan.

Pereții băii sunt finisați cu gresie de calcar; lavoarul este realizat dintr-o piatră monolitică și arată ca un nuc crăpat.

Un proiect al designerului Yulia Khokhlova concurent "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 mp. " la .

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: