De la un dormitor în I-155 – un dormitor îndrăzneț cu două dormitoare: designerul Yulia Khokhlova

Cum să se adapteze dorințele a trei locuitori ai unui apartament mic? – Aliniați două camere, găzduiți trei locuri de dormit, o bibliotecă și o zonă de bar.

Această cameră este plină de ironie și îndrăzneală – accente de culori strălucitoare provocatoare, forme amuzante ale corpurilor de iluminat și ale covoarelor, un model în interiorul plafonului.

Detalii despre apartament: Apartament cu 1 dormitor de 45 mp. O cameră de zi la etajul 8 al unei clădiri noi de 20 de etaje din seria I-155.

Proprietarii apartamentului: tată și două fiice.

Dorințele clientului: Mobilier minimalist, funcționalitate maximă, lucrări de artă și accente îndrăznețe, materiale naturale.

Amenajarea unui apartament cu 1 dormitor după conversie.

Acest apartament este conceput pentru o familie de trei persoane – tată și două fiice-studenți. Acesta din urmă va fi mai mult un apartament pentru oaspeți.

Acest lucru a făcut ca munca designerului să fie foarte dificilă – Pentru 45 de metri pătrați trebuiau aliniate trei locuri de dormit, trebuia alocată o zonă de living și, în același timp, trebuiau luate în considerare dorințele de organizare a spațiului de locuit ale tuturor viitorilor locuitori ai casei. Proiectarea și renovarea inteligentă a acestui apartament cu o singură cameră a transformat acest spațiu mic într-un loc confortabil, inteligent decorat, plin de umor și culori vii.

Hol de intrare. Podelele sunt din parchet în tot apartamentul, cu excepția zonei de intrare este evidențiat de un covor de dale de metalah. O parte a unui hol îngust de intrare un dulap mare cu fronturi albe, iar celălalt.. Pictura murală cu oglinzi funcționale.

Camera de zi. Camera de zi, pe lângă funcția sa principală, servește și ca dormitor pentru oaspeți. În spatele barei de toaletă se află un loc de dormit suplimentar O saltea pliabilă pe o bază de lemn.

Citește mai mult  Dragoste de aprilie în Khamovniki: apartament elegant - dintr-un fost apartament comunal

Înălțimea destul de mică a tavanului ( 2,7 m ) a permis montarea luminilor suspendate doar în zona barului. Restul spațiului este luminat de spoturi încastrate, luminatoare și o lampă de podea mobilă.

Dormitor. Această cameră poate fi atât un dormitor cât și o bibliotecă. Pereții și tavanul alb oferă un fundal neutru pentru accentele luminoase, aproape bullying-.

bucătărie. Gătitul și festinul nu fac parte din stilul de viață al clientului, așa că zona de bucătărie a fost proiectată pentru a fi cât mai mică posibil cu o plită îngustă, un frigider mic și o chiuvetă.

Baie. În baia mică, cada de baie a fost înlocuită cu o unitate de duș ca soluție logică. Sub chiuvetă se află o mașină de spălat.

Click aici pentru a vedea mai multe interioare

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Irina Panasovskaya Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de studioul de arhitectură Archiplus Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului decorator Anastasia Muravyova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: