Decorarea casei în stil cabană: design de ARCHIplus

Casa de oaspeți de țară din regiunea Voronej, care amintește de stațiunile alpine și de plăcerile scumpe.

Decorarea casei în stil cabană, proiect al firmei de arhitectură ARCHIplus – câștigător al concursului "Cel mai bun decor de cameră".

Stilul Chalet în casa ta se va potrivi celor care apreciază luxul și calmul. Firma de arhitectură ARCHIplus a conceput acest stil cu textile în nuanțe profunde de albastru, gri și violet, combinate cu lemn și decorațiuni ecologice. În cele din urmă, este greu de crezut că această casă de oaspeți în stil cabană cu mansardă nu se află în Alpi, ci în satul Chertovitsy, la 25 km de Voronej. La parter se află o bucătărie-living cu acces la verandă, o baie de aburi cu un font și o baie. Al doilea nivel este ocupat de o zonă pentru oaspeți, cu bar și balcon. Un accent important, care a conturat stilul cabanei, a fost decorarea pereților și a tavanului: cărămidă fină de culoare închisă, stuc mat și grinzi de tavan aproape negre. Efectul expresiv a fost obținut prin combinarea texturilor: panourile din lemn sculptat care ascund sistemul de încălzire se armonizează cu perdelele semitransparente și cu podeaua din lemn închis cu mobilier de catifea.

Citește mai mult  Apartament în tonuri albe, cu un minim de mobilier și decor: designer Natalia Sherstneva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: