Cabană de țară cu saună: Design by ARCHIplus

Interior cu cerbi din lemn pentru un weekend masculin brutal – în compania vânătorilor sau doar a prietenilor buni.

Proiectul realizat de biroul de arhitectură ARCHIplus este participant la concursul "Cel mai conceptual interior: cea mai strălucitoare idee" din cadrul concursului "The most conceptual interior: brightest idea" de la

ARCHIplus Architects a dezvoltat și implementat proiectul de design: interiorul unei case de oaspeți în stil cabană în satul Chertovitsy, la 25 km de Voronej. Designerii au fost inspirați de legenda Sfântului Hubert Casa octogonală: Episcopul, care este considerat patronul vânătorilor. Casele de vacanță în stil cabană tind să aibă același kit pentru domni. Acest anturaj este prezent și în casă: baie de aburi cu un vas de botez și WC; o bucătărie-salon cu acces la veranda de la parter; la parter: un dormitor separat cu baie, WC și cabină de duș; un salon cu acces la veranda de la etajul al doilea Zona de oaspeți cu bar și acces la balcon. În fotografiile de case în stil chalet, puteți vedea că designul interior al acestui proiect este minimalist, dar masculin și bine gândit. Totul ar trebui să fie favorabil unei bune nopți de odihnă.

Proiectare arhitecturală de ARCHIplus concurent pentru "Cel mai conceptual interior: o idee izbitoare" la

Citește mai mult  Interiorul într-o săptămână: un exemplu rece din Chelyabinsk
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: