Design în Belgravia: Apartamente pentru o familie cu copii

Compania de design interior Katz a proiectat apartamente de lux într-una dintre cele mai prestigioase zone rezidențiale din Londra, Belgravia. Acest proiect în stil contemporan londonez a fost proiectat și implementat la sfârșitul anului 2015.

Tip de proiect: apartamente private, design interior.
Proiectare și implementare: Katz Ltd.
Client: o familie cu doi copii.

Apartamentele sunt situate în noul proiect rezidențial de lux Ebury Square, în prestigioasa zonă Belgravia, la mică distanță de Palatul Buckingham. Ebury Square- acest sit istoric, o grădină din secolul al XVI-lea, deținută și frecventată de regele Henric al VIII-lea. În prezent, în cartierul de inspirație gregoriană au fost construite două clădiri extrem de moderne, care stabilesc noi standarde în materie de cazare de lux în secolul XXI. O abundență de case private istorice, ambasade, restaurante cu stele Michelin și buticuri de modă ale unora dintre cei mai renumiți designeri, inclusiv cele recunoscute de însăși Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, fac din Belgravia un paradis pentru brandurile de lux de nișă și o reședință dezirabilă pentru londonezii bogați.


Citește și:

  • Casa ideală nr. 6: Clasică, cu accente minimaliste
  • Londra: casa de 2,3 metri lățime
  • 49 de metri pătrați Londra.

Stil

Schema de culori este alcătuită din pasteluri discrete. Abundența de accesorii scumpe din cristal, mătase și mobilier elegant de la branduri de renume internațional diluează austeritatea interiorului și conferă apartamentului un aer moale și confortabil.

Interiorul apartamentului este creat în stilul caracteristic Londrei moderne. Este concisă, discretă, dar plină de viață și cu siguranță nobilă.

Citește mai mult  Glamorous apartament cu două camere în seria de case BPS-6: design de Darya Korol

Camera de zi

Mișcarea originală.. camera de zi și zona de luat masa sunt separate de o vitrină cu oglindă, cu un televizor încorporat și un șemineu cu două fețe. Astfel, vă puteți bucura de flăcările șemineului de pe canapelele și fotoliile din zona de lounge sau în timpul mesei în sala de mese.

Sala de mese

Accentul principal.. Un candelabru uimitor al mărcii italiene Terzani, format din mii de lanțuri de nichel, care creează un efect de iluminare unic și solemn.

Sala de mese spectaculoasă abundă în suprafețe de sticlă și decorațiuni din cristal – aceasta a fost dorința clientului.

Dormitorul părinților

Unul dintre pereții dormitorului, pe lângă care este așezat patul, este decorat cu o oglindă antică pe toată lungimea. Capătul patului este tapițat cu o țesătură decorativă care se asortează cu perdelele și cu paleta de culori a interiorului. Vis-a-vis de patul din dormitor se află o consolă Minotti, un televizor și un fotoliu portocaliu ca accent luminos.

camera copiilor

O cameră de copii în aceleași culori discrete, amenajată pentru doi frați. Aici, camera copiilor a fost omisă în mod deliberat elemente de decor.. Așa se obișnuiește acum pentru familiile respectabile din Londra.

Modele plate interesante

Interiorul apartamentului din proiectul studioului de design NaKrutoY Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de designer Interiorul apartamentului din proiectul studioului GraDiz
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: