Dormitor la etajul mansardei: designer Ekaterina Blokhina

În această casă de țară, zona de living este amenajată la parter, iar dormitoarele sunt la mansardă. Țesăturile moi și decorul discret al acoperișului creează un refugiu confortabil.

Designul unui dormitor loft, proiect realizat de Yekaterina Blokhina, participant la concursul "Textile în interior" la

Interiorul acestei case de țară este plin de detalii confortabile și originale. Camera de zi este plină de lumină, care se revarsă nu numai de la ferestrele panoramice, ci și de la un vitraliu de la primul etaj; pereții înalți și tavanul boltit sunt decorați cu lemn deschis; coșul de fum cu un coș de fum original din faianță.. O adevărată operă de artă! E o caracteristică interesantă a acestei case.. un etaj mansardat cu două dormitoare. Și, pe lângă toate acestea, un decor textil divers și foarte precis, în care accentul este pus pe țesături-companioane de culori diferite, dar cu aceleași modele. Loft dormitor de design O sarcină delicată: camera trebuie să fie aranjată astfel încât să fie atât funcțională, cât și ușoară. Acesta este motivul pentru care designerul Ekaterina Blokhina a preferat să renunțe la mobilierul inutil. Paturile sunt orientate spre ferestrele din tavan, ceea ce permite un flux de lumină naturală și, prin urmare, o atitudine pozitivă la trezire. Dormitorul mare, cu mansardă, este decorat într-un stil clasic; aici domnesc țesăturile moi și chiar și căpătâiul este dintr-un material matlasat. cel de-al doilea dormitor prezintă elemente art deco, cum ar fi feroneria forjată și un vitraliu cu o floare.

Citește mai mult  Un apartament cu un dormitor de contraste: designerul Alexei Nesterchuk
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: