Casa cu etajul al treilea în stil oriental: designer Tatiana Rozhkova

Stilurile orientale ale camerelor nu sunt neobi╚Önuite. ├Än aceast─â cas─â, ├«ns─â, Estul domne╚Öte ├«n ├«ntregime pe tot spa╚Ťiul de la etajul trei!

Camer─â ├«n stil oriental, proiect al designerului Tatiana Rozhkova – participant la concursul "Cea mai bun─â decorare textil─â de interior".

Sarcina designerului Tatiana Rozhkova a fost de a transforma etajul al treilea al unei case din lemn ├«n ceva neobi╚Önuit, interesant ╚Öi radical diferit de restul cl─âdirii. Aceste dorin╚Ťe se potrivesc perfect cu stilul oriental al interiorului ╚Öi cu tot ceea ce este legat de acesta. La etajul al treilea exist─â un hol mic, un living ╚Öi o baie o camer─â de recreere, o camer─â de fumat pentru o sear─â sau dou─â de narghilea sau un trabuc bun, un dormitor pentru oaspe╚Ťi ╚Öi o baie. Toate camerele sunt decorate ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót s─â corespund─â atmosferei de fericire oriental─â: sculpturi ├«n lemn, mobilier jos sau din r─âchit─â ╚Öi l─âmpi exotice. Dar rolul principal ├«n crearea unui stil apar╚Ťine decor─ârii textile. Cort de organza, perne ╚Öi p─âturi pe canapele, perdele de lumin─â.. Totul reprezint─â Orientul, cu turcoaz, aur ╚Öi covoare persane. – U╚Öile de bar albe, ca ni╚Öte penduluri, un semn ironic al faptului c─â suntem ├«nc─â ├«n secolul XXI.

Cite╚Öte mai mult  Garsonier─â ├«n stil ultramodern: Proiect de SNOU project
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: