Ferestre false și alte trucuri: cum să faci o cameră într-o cameră cu două camere fără nici o modificare

Un apartament simplu cu un dormitor de 39 mp. . Se poate crea un dormitor, un living și o bucătărie separate. Nu este nevoie de replanificare, renovări ample sau cheltuieli majore! Lumină, culoare și idei îndrăznețe – iată care este secretul interiorului "volumetric" al designerului Olga Ivanova. Renovarea a durat doar două luni.

Apartament de design bugetar de 39 mp. .Proiectul arhitectului Alexei Komov: Proiectul Olgăi Ivanova a fost finalizat în două luni. Fotografie de Maxim Alekhine.

Designerul Olga Ivanova s-a confruntat cu o sarcină obișnuită pentru mulți dintre cetățenii noștri – să proiecteze un apartament cu un spațiu de 39 de metri pătrați un modest apartament cu o cameră de 39 mp poate fi transformat rapid și eficient din punct de vedere al costurilor într-un dormitor dublu. . într-un spațiu de locuit confortabil. Apartament lângă stația de metrou Belorusskaya a fost proiectată pentru a fi închiriată, așa că a trebuit să fie "modernizată". În ciuda faptului că pentru decorare au fost folosite materiale casnice ieftine și mobilier din lanțurile de hipermarketuri, interiorul bugetar al apartamentului s-a dovedit foarte neconvențional. Dar cel mai important Olga a reușit să împartă o singură cameră în două zone aproape izolate camera de zi și dormitor, transformând un dormitor cu un dormitor în unul cu două dormitoare. În lupta pentru spațiu, designerul a trebuit să folosească un întreg arsenal de trucuri.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: