Futurismul minimalist într-o casă de țară: designerul Alexander Sheremetev

Scara din casa sa, construită în stilul futurismului minimalist, a fost o idee unificatoare, axa spațiului care duce spre cer, astfel încât casa amintește de o navă mare.

Proiectul de designer Alexander Sheremetev- Un exemplu de modul în care o scară din interiorul unei case, în afară de funcția sa pur utilitară, poate deveni centrul compoziției, axa în jurul căreia este organizat întregul spațiu al unei case mari din Vidnoye lângă București. Căsuța, renovată de specialiștii de la Kvadrat Art Group, are un, scara din interiorul casei de țară a devenit un element expresiv al designului Art Deco. Această scară într-o casă cu o suprafață totală de 480 km². m începe ca o structură solidă, stabilă și cu greutate. Dar cu cât este mai sus, cu atât devine mai ușor și mai aerisit, ca și cum ar fi scările unei case de vacanță. Treptele din stejar masiv par să atârne în aer, sporind senzația de lejeritate prin iluminarea subtilă de jos. Firul comun care urcă și coboară pe scările de la toate cele trei etaje este balustrada inspirată de vasul de croazieră: finisaj cromat, balustrade de stejar asortate, "șiruri" de lumină, deschideri de legătură.

Scara de la o casă detașată în designerul Alexander Sheremetiev, participant la concursul "Cel mai conceptual interior: cea mai strălucitoare idee" la

Proiect realizat de designerul Alexander Sheremetiev – câștigător al concursului "Cel mai conceptual interior: o idee strălucitoare" la

Citește mai mult  Apartament pentru un tânăr: designer Nadezhda Martynova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: