Stilul de țară combinat cu stilul colonial al casei de țară: designerul Natalia Kalinina

Mansard design dormitor Mansard într-o casă siberiană de inspirație colonială. Conceptul de interior adoptat folosește în mod activ țesături naturale.

Proiectul designerului Natalia Kalinina este participant la concursul "Textilul în interior" la .

Casa de țară pentru un cuplu, decorată de designerul Natalia Kalinina, este situată pe malul pitorescului râu siberian Mana. Proprietarii au ales un stil rustic pentru decorarea parterului pentru a crea o atmosferă calmă și familiară. În astfel de cazuri, decorul textil joacă un rol foarte important. Interiorul camerei de zi, combinat cu sala de mese, utilizează țesături de bumbac și broderii de bumbac. Stilul de dormitor al proprietarilor de case gravitează spre stilul colonial din fotografie. Decorarea dormitoarelor de tip loft implică utilizarea de țesături naturale, în această soluție este lenjeria brodată. Dormitoarele de la mansardă sunt, de asemenea, amenajate cu tapet colorat, țesături și un covor, cu tablouri care par desprinse dintr-o călătorie în Orientul exotic și plin de culoare. În același timp, designul camerelor de mansardă poate fi, de asemenea, mai modern – ca dormitor al fiului proprietarilor, amenajat într-un stil clasic discret și ușor de observat. Țesăturile din interiorul ei, în mare parte din in cu o textură pronunțată, subliniază starea generală de echilibru și calm a camerei, fără a fi vizibile.

Citește mai mult  Apartament cu 3 camere în culori deschise: Proiect de proiect SNOU
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: