Garsonier─â cu un dormitor interesant

Autorul proiectului Denis Sokolov a transformat un apartament cu dou─â camere ├«ntr-un studio, dar buc─ât─âria ╚Öi mai ales dormitorul par izolate. Chiuveta din buc─ât─ârie este ascuns─â ├«ntr-un col╚Ť ascuns, iar dormitorul este separat de restul apartamentului cu o gril─â de lemn. Jocul de lumin─â solar─â ╚Öi semi├«ntunericul pl─âcut creeaz─â o atmosfer─â special─â de "sta╚Ťiune".

Informa╚Ťii despre apartament: garsonier─â de 43 mp

Dorin╚Ťele clientului: Dormitor izolat

├Änainte de modific─âri, acest mic apartament era format din dou─â camere: un living de 18 metri ╚Öi un dormitor de 7 metri, plus o buc─ât─ârie, o baie ╚Öi un hol. Proiectul a fost proiectat de Denis Sokolov de la studioul SVOYA a eliminat pere╚Ťii dintre camere ╚Öi buc─ât─ârie, dar a izolat dormitorul prin construirea unei cutii de camer─â pentru acesta. Rezultatul este un apartament studio luminos ╚Öi spa╚Ťios. Interiorul nu este supra├«nc─ârcat cu culori str─âlucitoare: dac─â se ├«ndep─ârteaz─â mobilierul moale ╚Öi accesoriile, tot ce r─âm├óne este un fundal alb ╚Öi nuan╚Ťe de lemn natural. Apartamentul a creat o stare de spirit de vacan╚Ť─â gratuit─â un poster mare ├«n camera de zi ╚Öi un separator original ├«n dormitor. Textilele joac─â un rol important: perdelele de la ferestre, modelul de pe perne ╚Öi chiar covorul de pe podea totul aminte╚Öte de mare ╚Öi de vacan╚Ťa de var─â.


Citește și:

  • 5 proiecte de baie ├«ntr-un apartament cu dou─â camere ├«n I-155
  • Apartament cu dou─â camere ├«n casa G-5i: proiect de Roman Klementyev
  • Apartament cu dou─â dormitoare ├«n Hru╚Öciovka, seria 1-335: design de Evgenia Magnitskaya

Partea de perete care se deschide spre camera de zi, precum ╚Öi zona de dormitor, este finisat─â cu parchet laminat. Culoarea lemnului natural arat─â bine printre pere╚Ťii albi. Mobilierul este u╚Öor ╚Öi aerisit, iar m─âsu╚Ťa de cafea realizat─â din material transparent este abia vizibil─â. Studiourile frumoase sunt formate din camere cu ferestre mari, aici sunt trei, ╚Öi sunt decorate diferit.

Cite╚Öte mai mult  O camer─â cu un dormitor transformat─â ├«n trei dormitoare: un proiect al studioului de design INRE

Un perete desp─âr╚Ťitor din lemn cu lamele separ─â dormitorul de camera de zi, permi╚Ť├ónd p─âtrunderea luminii, dar cre├ónd o atmosfer─â intim─â. ├Än plus fa╚Ť─â de spa╚Ťiul de dormit propriu-zis, exist─â un dulap ├«ncorporat ╚Öi o bibliotec─â.

Buc─ât─âria se afl─â, de asemenea, ├«ntr-o ni╚Ö─â, iar chiuveta ╚Öi masa de lucru se afl─â ├«ntr-un col╚Ť retras ├«n dreapta ( aceasta nu este vizibil─â ├«n fotografie ). Cele mai romantice p─âr╚Ťi ale buc─ât─âriei sunt expuse ochiului, inclusiv panoul din lemn, fereastra ╚Öi dulapul de vinuri.

Baia este destul de alungit─â, designerul a folosit un perete lung pentru a sus╚Ťine o oglind─â cu iluminare direc╚Ťional─â. O oglind─â mare extinde vizual spa╚Ťiul ╚Öi este, f─âr─â ├«ndoial─â, foarte confortabil─â.

VIZUALIZAȚI ÎNTREGUL PROIECT

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: