Un dormitor cu o configura╚Ťie complex─â: designer Anastasia Barkhatova

Cum de a umple un apartament cu lumin─â atunci c├ónd exist─â doar o singur─â fereastr─â de deschidere? Re╚Ťet─â de la designerul Anastasia Barkhatova.

L├óng─â singura fereastr─â se afl─â cea mai important─â zon─â – zona de relaxare cu o canapea de col╚Ť spa╚Ťioas─â, care noaptea se transform─â ├«ntr-un pat cu drepturi depline.

Detalii despre apartament: Garsonier─â de 45,9 mp. Proiectantul a dorit s─â creeze un spa╚Ťiu omogen la etajul cinci al unei cl─âdiri cu 26 de etaje.

Proprietarii apartamentului: tânăr cuplu căsătorit.

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor: Pentru a crea un spa╚Ťiu luminos unificat ╚Öi un design armonios ├«ntr-un apartament cu elemente curbilinii.

Amenajare de garsonier─â dup─â renovarea unui apartament cu 1 dormitor.

Principala problem─â cu acest apartament lipsa de lumin─â, precum ╚Öi particularit─â╚Ťile de amenajare. Apartamentul clien╚Ťilor, care au apelat la ajutorul Anastasiei Barkhatova pentru ajutor, era un spa╚Ťiu alungit, cu multe unghiuri oblice ╚Öi o singur─â deschidere de lumin─â. A fost nevoie s─â renoveze un apartament cu o camer─â ╚Öi s─â-l transforme ├«ntr-un spa╚Ťiu de locuit cu condi╚Ťii confortabile de trai. Designerul a dorit s─â creeze un volum omogen printr-o palet─â de culori specific─â ╚Öi o zonare func╚Ťional─â. Pentru a ascunde caracterul multifa╚Ťetat al camerei, studioul a fost finisat ├«n culori deschise Pere╚Ťii ╚Öi podeaua u╚Öoare combinate cu un tavan aerodinamic ╚Öi col╚Ťuri rotunjite au schimbat vizual configura╚Ťia apartamentului. O parte din camera de zi a fost t─âiat─â ├«n unghiuri drepte ╚Öi transformat─â ├«n garderob─â, disciplin├ónd astfel u╚Öor spa╚Ťiul.

Renovarea apartamentului cu o camer─â a fost complicat─â de existen╚Ťa unei singure ferestre. Designerul a optat pentru un interior alb ├«mprosp─âtat cu accente verzi luxuriante, men╚Ťin├ónd ├«n acela╚Öi timp mobilierul minimalist pentru a men╚Ťine un sentiment de spa╚Ťiu ╚Öi aerisire ├«n camere. Cum a reu╚Öit, ar─âtat ├«n fotografiile de renovare a apartamentului cu o camer─â ( vezi. Vezi galeria foto de mai jos ).

Cite╚Öte mai mult  O dubl─â ├«n G-5i: un proiect de Roman Klementiev

Sistemul de depozitare din hol este ascuns ├«n spatele unor u╚Öi cu oglinzi, care m─âresc vizual spa╚Ťiul din zona mic─â de intrare.

Barul ac╚Ťioneaz─â ca un element de zonare. Acesta ├«mparte dou─â zone multifunc╚Ťionale- camera de zi ╚Öi buc─ât─ârie.

Culorile proaspete ale bucătăriei aduc o notă veselă în interiorul studioului.

Finisajele luminoase sunt folosite pentru a delimita zona de baie. În zona căzii de baie Un panou colorat de dale cu modele.

Zona de spălătorie este încadrată de stropi de mozaic de culoare verde aprins.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: