Garsonieră standard cu o loggie atașată: design de Elena Bogatyryova

Cum se poate amenaja un birou, vestiar, baie pentru oaspeți și sală de sport într-un dormitor standard cu un dormitor, pe lângă amenajarea zonelor principale? Designerul Elena Bogatyryova a găsit o soluție ingenioasă pentru a transforma un apartament modern cu o singură cameră într-o casă multifuncțională.

Un ( se extinde pe toată lungimea apartamentului ) un birou compact a fost creat în loggia atașată.

Informații despre apartament: garsonieră într-un complex rezidențial modern de blocuri înalte "Sky-Fort" în strada Nagatinskaya, București.

Proprietarii sunt un cuplu căsătorit, cu un fiu adult care vine în vizită din când în când.

Cerințele clientului: adăugarea unei logii și stabilirea unei zonări funcționale clare.

Planul unei garsoniere tipice într-un bloc de locuințe modern.

Designerul a încercat să maximizeze utilizarea fiecărui metru pătrat al apartamentului, făcându-l cât mai funcțional și mai confortabil posibil. Puteți arunca o privire mai atentă la interiorul apartamentului studio- În galeria foto sunt prezentate toate modificările aduse apartamentului. În primul rând, trei zone- bucătărie, sufragerie și cameră de zi fuzionate într-un singur spațiu. Aici gătesc, iau masa și se relaxează. În al doilea rând, două băi.. proprietarii au insistat asupra acestui lucru. În al treilea rând, loggia a fost schimbată drastic.. Camera de zi este izolată și conectată: există o grădină de iarnă, o mică sală de antrenament, precum și un loc cu drepturi depline pentru un birou acasă. Și în sfârșit.. au fost create spații ample de depozitare: o cameră de depozitare cu intrare separată, un dressing complet în dormitor și un dulap încorporat spațios pentru hainele exterioare în hol.

Interior de apartament studio – galerie foto de numeroase zone.

Citește mai mult  Experiență personală: Cât costă o casă individuală?

Pentru a distrage atenția de la abundența de uși din hol, ( imprimate pe piele artificială cu efect de patină ) unul dintre pereți este un fototapet care ne transpune în Italia, în Piața San Marco. Marca la Palatul Dogilor.

Holul de intrare nu este doar o legătură de legătură pentru trecerea de la o cameră la alta, ci și pentru un moment privat în fața ecranului TV.

Zona de luat masa se află lângă fereastra de la intersecția dintre cameră și loggia.

Dacă este necesar, canapeaua din camera de zi poate fi transformată într-un alt loc de dormit.

Datorită plafoanelor false, înălțimea camerei a fost mărită vizual, culorile au pus în evidență diferitele zone, iar problema iluminatului suplimentar a fost rezolvată.

Accesul la loggia este posibil numai din bucătărie-salon. Biroul, situat în afara ferestrei dormitorului, este complet izolat de zona de dormit.

Apartamentul are mai multe sisteme de depozitare: o cameră de depozitare cu intrare separată, un dulap încorporat în hol și un dressing complet în dormitor.

proprietarii au insistat să instaleze o baie cu spumă și o saună cu infraroșu în baie.

Plăcile cu modele colorate de pe peretele băii de oaspeți nu numai că înfrumusețează interiorul, ci și îl "extind" vizual pereții unei camere înguste.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: