Mare schimbare: transformarea unui apartament într-o casă de țară dintr-o dată… 8 pași

Un apartament mare în centrul Moscovei și o casă de țară departe de București sunt două vise care se exclud reciproc ale locuitorului mediu din București. Ori o personalitate divizată, ori un format fuzionat rezolvă această problemă. Studioul de design ART-UGOL oferă pentru a echipa o duplex în stil rustic.

Fotografie a unei bucătării de cameră de zi cu un șemineu și verdeață verticală. Proiect de design ART-UGOL studio.

Mobilați-vă casa de oraș ca o casă de țară acest concept a fost creat de maeștrii de la Design ART-UGOL, care au comandat proiectarea unei duplexuri în București. Ideile lor au fost ajutate de particularitățile apartamentului- Ultimul etaj, luminatoare, tavane înalte. Designerii au folosit toate posibilitățile spațiului la potențialul său maxim O mulțime de verdeață, ecodesign și chiar un șemineu real creează o atmosferă confortabilă și relaxată de viață la țară. Nu a fost fără surprize – două niveluri s-au transformat în trei, iar peretele.. a devenit verde.

8 trucuri care merită repetate

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: