Gata pentru transformare: proiect de baie de designer Nina Voronyanska

Cea mai elementară și mai modestă baie poate fi transformată într-un spațiu intrigant și schimbător prin folosirea formulei sugerate de autorul proiectului.

Interioare de baie și WC. Proiectul designerului Nina Voronyanska a fost participant la concursul "Cel mai bun interior de baie 3D" la

Pentru a înțelege că o baie are un aspect foarte simplu, trebuie să vă uitați cu atenție. Autorul pretinde că a găsit o formulă de variație care se bazează pe reflectarea liniilor și a contururilor, pe transparența sticlei, pe strălucirea oglinzii și pe refracția razelor de lumină. Rezultatul este un spațiu care se simte ca și cum ar putea fi transformat și schimbat în orice moment. Fasciculele lungi și drepte de lumină și liniile dinamice din interior sunt echilibrate de suprafețele calme ale pereților și mobilierului. Camera, de dimensiuni reduse, pare foarte spațioasă, deoarece nu este supraîncărcată cu obiecte, culoare sau lumină. Interioarele de baie arată adesea mai eficiente în fotografii dacă li se adaugă elementul de apă. Această baie se va schimba încă o dată când dușurile tropicale se vor scurge pe un panou abstract verde cu un motiv de inele anuale ale unui copac uriaș.

Citește mai mult  Apartament cu un accent artistic: designer Lena Inashvili
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: