Apartament cu o camer─â de zi spa╚Ťioas─â: designer Ksenia Yeloeva

Canapele mari din camera de zi nu sunt un obstacol pentru a crea un interior minimalist cu accente de teme naturale, ├«n care pute╚Ťi ├«ngr─âdi complet iluminatul stradal ├«n spatele perdelelor dense.

Interiorul unui apartament, proiect realizat de Ksenia Eloeva, participantă la concursul "Textile în interior" din cadrul concursului "Design interior"

Designerul Ksenia Yeloeva a amenajat un mic apartament ├«n Dnepropetrovsk ├«ntr-un stil minimalist, cu unele accente de stil ecologic. Mobilierul ne├«ngr─âdit, combinat cu elemente din lemn ╚Öi fragmente de c─âr─âmid─â alb─â, rezult─â un interior elegant ╚Öi inteligent g├óndit. Canapeaua mare din camera de zi cu finisaj de culoarea nisipului ╚Öi setul de mobilier ├«nchis arat─â bine pe pere╚Ťii albi. Tapi╚Ťeria de baz─â a canapelei, a fotoliului ╚Öi a l─âmpilor de podea din h├órtie Un exemplu clar de joc cu textura "alb pe alb". Ca elemente decorative suplimentare, mai multe elemente originale de teme naturale au ap─ârut ├«n camera de zi- trunchiuri de lemn t─âiat care pot fi folosite ca suporturi de pahare pe l├óng─â masa de cafea. O alt─â sarcin─â, pe care designerul a rezolvat ├«n interior posibilitatea de a t─âia complet lumina zilei. Din acest motiv, la ferestre au fost ad─âugate perdele ├«ntunecate, grele, cu func╚Ťie de blackout.

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu patru camere cu o zon─â public─â colorat─â: un proiect de Margarita Rasskazova
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: