Grădină interioară cu un perete înflorit și papagali: designer Svetlana Ilyina

Designul floral într-un apartament a transformat camera de zi într-o casă cu mai multe etaje într-o pergolă sudică colorată. Un perete înflorit, o cușcă cu papagali, un cer senin – marea pare să se prelingă ușor undeva în depărtare

Un proiect realizat de designerul Svetlana Ilyina, câștigător al concursului "Grădinăritul vertical al interiorului ( 3D )"

Designerul Svetlana Ilyina a lucrat la interiorul unui apartament din Complexul Rezidențial Champion Park la etajul 21. Proprietarul unui apartament iubește foarte mult plantele de interior. Prin urmare, pe loggie a fost creată o grădină de iarnă cu un "perete viu", care s-a "strecurat" în camera de zi, după cum se poate vedea clar în fotografie. De asemenea, pe fotografia aranjament floral în apartament se poate vedea că peretele verde înflorit se reflectă în oglinda din sufragerie. Ferestre mari și înalte, un perete înflorit cu o consolă de grădină, o cușcă cu papagali.. Sala de mese arată ca un foișor, nu ca un living, ci mai degrabă ca o grădină undeva pe coasta de sud: o priveliște este mai bună decât cealaltă. Această senzație este accentuată de accesoriile de grădină, de culorile vii din decorul textil și de materialele naturale. Mobilier francez de Bleu Nature.

Citește mai mult  Interiorul creativ pentru bărbatul singur: Un pod cu foc
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: