Gustul vieții: Un apartament cu un dormitor în stil minimalist pentru o familie cu copii

Taste of Life a fost conceput pentru un cuplu cu doi copii. Proprietarii au dorit să folosească în mod cât mai funcțional apartamentul lor de 44,7 mp. . Proiectul arată cum un apartament tipic cu două camere dintr-un apartament Hrușciovka a fost transformat într-un apartament modern, monocrom, în stil minimalist.

O reproiectare de succes

Apartamentul de 44,7 m² a fost mărit prin adăugarea unui acoperiș peste fațadă și a unei bolți încastrate. m2 a fost mărită cu un perete despărțitor care nu suportă sarcini. Designerii de la "Design Victory" mai voluminos prin utilizarea de alb. Combinând livingul cu sufrageria și bucătăria, iar toaleta cu baia, am câștigat spațiu suplimentar și am reușit să scăpăm de împărțirea formulei apartamentului în camere mici. «Rectangular" Amenajarea apartamentului a permis spațiu pentru un dressing compact și un hol spațios, având în vedere nevoia familiei de a depozita un număr mare de obiecte.

Din cauza spațiului limitat, toate ușile, cu excepția celei de la baie, sunt uși glisante. Acest apartament, în ciuda dimensiunilor sale mici, este ideal pentru o familie de patru persoane: prin zonarea atentă, fiecare membru al familiei va găsi un loc de intimitate.


Citește și:

  • Între cer și pământ: un interior pentru un cuplu tânăr
  • 8 sfaturi pentru spații mici
  • 7 sfaturi despre cum să integrezi plantele într-un interior

Camera de zi

Bucătărie combinată cu zona de living, folosită simultan ca dormitor principal. O canapea mare și confortabilă, confortabilă pentru dormit, face legătura între camera de zi și bucătărie. Pernele întunecate și tapițeria canapelei reflectă compoziția mobilierului de sufragerie din lemn închis, făcând din sufrageria-living room inima apartamentului.

Citește mai mult  Decorarea balconului fără prea mult efort. 7 soluții simple

Mobilierul de cabinet pentru camera de zi a fost proiectat după schițele designerului și produs de fabrica Românesc Arline.

Bucătăria

Zona de bucătărie, ca și restul spațiului, a fost proiectată în stil minimalist. O unitate de bucătărie cu fronturi albe mate pare să se îmbine cu pereții.

Tot mobilierul din apartament a fost ales pe baza principiului de înaltă funcționalitate: un minim de spațiu este folosit pentru a rezolva un maxim de probleme.

Camera copiilor

În cea de-a doua cameră, clienții au decis să amenajeze un dormitor pentru copii în monocromie, diluat cu nuanțe de portocaliu.

Camera copiilor oferă un spațiu de lucru confortabil și ergonomic: un fotoliu pivotant permite nu numai o muncă confortabilă la birou, ci și un moment de distragere a atenției la pianul electronic. Pat funcțional pentru copii transformator făcut la comandă într-un atelier de tâmplărie.

În acest proiect, au fost atinse o mulțime de obiective: creșterea spațiului liber, împărțirea apartamentului în zone, maximizarea utilizării funcționale a spațiului și crearea unui mediu de viață confortabil și confortabil pentru o familie de patru persoane. În acest proiect am reușit să transformăm un apartament tipic "Hrușciovka" într-un apartament modern și elegant, în stil minimalist.

Proiecte plate interesante

Interiorul apartamentului din proiectul arhitectului Shamsudin Kerimov Interior plat dintr-un proiect al studioului ARTof3L Interiorul apartamentului din proiect de către designer
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: