Studio spectaculos cu stropi de roșu: designerul Varvara Zelenetskaya

Cum să faci o cameră de zi frumoasă? Una dintre variantele – pentru a face o cameră de zi roșu! Cu atât mai mult cu cât aceasta a fost principala dorință a clienților. Rezultatul este un interior grafic, cu o mulțime de detalii interesante

Interior în tonuri de roșu, proiect de Varvara Zelenetskaya – participant la concursul "Cel mai bun interior 3D al unui apartament studio" la

Designerul Varvara Zelenetskaya a proiectat acest apartament cu o cameră în sud-vestul Moscovei pentru un cuplu tânăr și hotărât.

Clienții au insistat să folosească culoarea roșie pentru interior Ei bine, roșu este! Ne întâlnește în hol, luxuriantă, fluidă, eterogenă.

În camera de zi, el renunță la poziția sa față de alb, în timp ce se retrage în detalii și accente. Contrastul cu roșu funcționează la fel de bine ca și cu negru: apartamentul pare chiar mai luminos și mai spațios. Acest proiect oferă o "rețetă" bună, cum să faci o cameră de zi frumoasă: pereții albi ca zăpada sunt fundalul perfect pentru lucruri interesante care altfel s-ar pierde în amestec. Aici, ca și în tot apartamentul, nu există detalii fără idee și necesitate.

Motivele de imprimare sunt asociate cu natura: maci stacojii în hol, sedge în camera de zi, baobabi și un fluture uriaș pe pereții dormitorului. Iar candelabrul neobaroc, scaunul comic și oglinda cu ramă dublă adaugă o notă de ironie interiorului: un umor sănătos și capacitatea de a râde sunt necesare pentru un stil de viață sănătos, pe lângă apropierea de natură Inclusiv el însuși.

Citește mai mult  Interior moderat pentru un singur om: designerul Pavel Bukharov
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: