Haga: mansardă de 30 m².

Dacă locuiți într-o casă veche în centrul unui oraș frumos, fiecare metru pătrat este prețios. Deci, de ce să o lăsăm să se irosească?? Chiar și o mansardă de 30 de metri poate fi folosită pentru a "stoarce" foarte mult.

Informații despre obiect:
Măsurători: 30 de metri pătrați..
Loc: Interiorul unui apartament mic cu cât podeaua este mai expusă, cu atât camera pare mai spațioasă. Singura flacără strălucitoare.. canapea portocalie. Dar culoarea este atât de bogată încât este suficientă pentru a înveseli întregul pod. Renunțarea la unghiurile ascuțite în favoarea liniilor moi face ca spațiul mic să pară mult mai prietenos și mai confortabil.

Tot mobilierul este încorporat și ajustat cu precizie la volumul provocator al camerei. Rezultatul în interiorul unui apartament de dimensiuni mici se potrivește totul, de la un pat dublu larg, la o bucătărie confortabilă și un duș cu toaletă foarte spațios.

Supraînălțările acoperișului "mănâncă" volumul camerei o mulțime de spațiu.

Fiecare centimetru cubic este exploatat pe deplin: sub pantele acoperișului, dușul și toaleta sunt înscrise cu măiestrie, iar acestea din urmă sunt chiar mai mari decât mansarda după standardele generale.

Apartamentul este împărțit în două părți logice – pe de o parte există o cameră de duș spațioasă, WC și chiuvetă, iar pe de altă parte, camera de zi-dormitor. Bucătăria se află chiar în mijloc.

Apartamentul Maff este situat la etajul al treilea al unei cabane din 1890, cea din dreapta cu acoperișul roșu. La etaj, un luminator micuț are vedere spre piață.

Apartamentul are o scară proprie care duce direct la etajul al treilea.

Citește mai mult  Casa perfectă: nr. 1 - plină de lumină

Stânga Baie, pe partea dreaptă.. Dușul și chiuveta sunt sub fereastra care dă spre curte.. astfel încât să fie mai distractiv să te speli pe dinți.

Fereastra de deasupra chiuvetei poate fi mică, dar datorită reflectivității luminii albe, există suficientă lumină pentru a ilumina întreaga baie.

Dușul este chiar sub panta acoperișului.

Unul dintre puținele avantaje ale mansardei.. Multe ferestre mari. Dimensiunea lor face ca întregul volum al camerei să pară mai mare decât este de fapt.

Bucătărie destul de spațioasă și canapea portocalie. Potrivit arhitecților, această culoare a fost aleasă pentru că seamănă cu culoarea țiglelor de pe acoperiș.

Cea mai arătoasă invenție a arhitecților.. o canapea din sufragerie, care trece fără probleme în zona de dormit. Patul este așezat sub o singură fereastră cu o priveliște pitorească.

Iată o înregistrare video cu un apartament din Haga.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: