Dintr-un vechi trei – un apartament modern cu dou─â camere: un proiect realizat de biroul de design Porte Rouge

Apartamentele din vilele vechi vor fi mereu la mare c─âutare. Dar, odat─â ce ├«l ave╚Ťi, se pune ├«ntrebarea dac─â este posibil s─â insufla╚Ťi spiritul modernit─â╚Ťii ├«ntr-o cl─âdire veche?

Camera de zi este decorat─â ├«ntr-un stil european modern: parchet ╚Öi panouri de lemn pe pere╚Ťi combinate cu finisaje u╚Öoare, mobilier minimalist ╚Öi accesorii atr─âg─âtoare.

Informa╚Ťii despre apartament: Apartament cu dou─â camere de 68,7 mp. m la etajul 5 al unei case vechi de pe malul r├óului Moika din Sankt Petersburg.

Proprietarul apartamentului: tânăr singuratic.

Dorin╚Ťele clientului: crea╚Ťi o zon─â spa╚Ťioas─â pentru oaspe╚Ťi, dormitorul c├ót mai mult posibil pentru a izola.

Schema unui apartament cu 3 camere dup─â modific─âri.

De regul─â, apartamentele cu 3 dormitoare din cl─âdirile mai vechi nu se pot l─âuda cu mult spa╚Ťiu. Camerele mici din apartamentele cu trei camere sunt departe de o ├«n╚Ťelegere modern─â a confortului ╚Öi confortului. Acesta este motivul pentru care noul proprietar al apartamentului din centrul Sankt Petersburgului, un t├ón─âr energic, a apelat la Porte Rouge Design Diana le-a spus clien╚Ťilor s─âi s─â schimbe aspectul apartamentului ╚Öi s─â reproiecteze interiorul. Designerii au vrut s─â d─âr├óme to╚Ťi pere╚Ťii interiori ╚Öi s─â construiasc─â spa╚Ťiul din nou. Configura╚Ťia neregulat─â a apartamentului a dus la o decizie de planificare- spa╚Ťiul de locuit este ├«mp─âr╚Ťit ├«n dou─â p─âr╚Ťi, zona public─â ╚Öi zona privat─â. Buc─ât─âria a fost mutat─â ├«ntr-o camer─â de trecere, iar livingul, care a ├«nlocuit dou─â camere mici, a fost transformat ├«ntr-un studio spa╚Ťios.

Dormitorul se afl─â ├«n camera cea mai ├«ndep─ârtat─â de zona de oaspe╚Ťi. Lini╚Ötea unui om care doarme nu este tulburat─â de zgomotul unei petreceri vesele.

Privind acest interior, este greu de imaginat c─â apartamentul se afl─â ├«ntr-o cas─â veche din centrul capitalei nordice. ╚śi toate acestea datorit─â finisajelor bine g├óndite, materialelor moderne ╚Öi planific─ârii bine g├óndite a spa╚Ťiului.

Cite╚Öte mai mult  Paris: mansard─â 45mp.

Ferestrele splendide, cu forme neregulate, se îmbină bine cu interiorul modern, cu finisaje simple.

Buc─ât─âria este pozi╚Ťionat─â ├«ntre hol ╚Öi camera de zi, ocup├ónd un spa╚Ťiu minim, dar ad─âpostind toate aparatele de buc─ât─ârie necesare.

Pentru a distrage aten╚Ťia de la configura╚Ťia gre╚Öit─â a camerei, patul este a╚Öezat ├«n fa╚Ťa unei ferestre ├«nclinate, iar peretele din spatele c─âp─ât├óiului este vopsit ├«n gri fumuriu.

Designul b─âii este auster ╚Öi rafinat mozaic aurit, obiecte sanitare aerodinamice ╚Öi un adev─ârat candelabru cu mai multe bra╚Ťe.

Proiect realizat de Porte Rouge design bureau — participant la concursul "Cel mai bun proiect 3D al unui apartament de p├ón─â la 70 mp. .» la .

Catalog de proiecte plate

Interiorul apartamentului din Le Atelier Interiorul unui apartament dintr-un proiect al decoratoarei Anna Pavlova Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Dmitry Sorochan
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: