Hong Kong: apartament de 58 mp.

Cel mai frumos lucru din acest apartament este lumina ╚Öi culoarea. ╚śi aici sunt ├«mpletite datorit─â inser╚Ťiilor galbene de pe vitraliul care separ─â apartamentul.

Lumina bun─â a apartamentului a fost ob╚Ťinut─â prin faptul c─â a fost l─âsat─â s─â p─âtrund─â lumina pe toat─â suprafa╚Ťa: nu exist─â pere╚Ťi desp─âr╚Ťitori ├«ntre buc─ât─ârie ╚Öi dormitor sau chiar ├«ntre dormitor ╚Öi baie.

Speciali╚Öti din urban: design& Constructorii au numit proiectul lor de design Puzzle Box, fiind evident m├óndri de c├ót de inteligent au reu╚Öit s─â pun─â laolalt─â diferitele elemente ale mozaicului. Proiectul de design al apartamentului include o buc─ât─ârie-living destul de modest─â, decorat─â cu lumina galben─â a unui vitraliu ╚Öi ├«nc─âlzit─â de confortul unei mese din lemn vechi, un dormitor compact ╚Öi cald, cu pere╚Ťi de plut─â ╚Öi un raft dansant, ╚Öi o baie ├«ntunecat─â ╚Öi auster─â. Toate piesele sunt diferite, dar toate sunt expuse ╚Öi, prin urmare, trebuie pur ╚Öi simplu s─â se potriveasc─â ├«ntre ele. De fapt, conform designului designerilor, apartamentul ├«ngust ╚Öi lung str─âluce╚Öte absolut de la o fereastr─â de dimensiuni modeste la a doua.. ╚Öi acesta este principalul s─âu avantaj.

Plan. Dimensiunea apartamentului nu este cea mai mic─â – 58 de metri p─âtra╚Ťi. metri, dar dispunerea nu las─â ╚Öanse de a crea mai mult de dou─â camere principale: este ├«ngust─â ╚Öi lung─â, cu dou─â ferestre la capete.

o mare parte a apartamentului este ocupat─â de o camer─â multifunc╚Ťional─â care combin─â rolurile de buc─ât─ârie, living, sufragerie, hol ╚Öi, dac─â este necesar, birou.

Finisajul s─âu strict, ├«n stil industrial.. pardoseli din beton cu accentu─âri inten╚Ťionate ╚Öi pere╚Ťi albi simpli ar ar─âta plictisitor ╚Öi inconfortabil ├«ntr-un apartament reziden╚Ťial dac─â nu ar fi fost detaliile luminoase. O canapea albastr─â, un covor verde ╚Öi inser╚Ťii galbene ├«n pere╚Ťii desp─âr╚Ťitori dau o not─â vesel─â camerei, iar o mas─â din lemn vechi cu aspect rustic, proiectat─â de designerii de interior, atrage constant aten╚Ťia.

Cite╚Öte mai mult  Clasicii u╚Öori ai unei case de ╚Ťar─â ├«n suburbiile Moscovei: design de Olga Gushchina

Lucrul grozav la aceast─â camer─â multifunc╚Ťional─â este mobilierul de buc─ât─ârie: acesta trece f─âr─â probleme din buc─ât─ârie ├«n zona de living, transform├óndu-se imperceptibil de la dulapuri ╚Öi blaturi de lucru la un set de mobilier modern care ├«ncadreaz─â panoul de plasm─â. «Am vrut s─â cre─âm un mediu minimalist, dar extrem de func╚Ťional.. spun designerii. – Faptul c─â am combinat mobilierul din cele dou─â zone le pune ├«n valoare vizual─â pe fiecare dintre ele.

Un perete desp─âr╚Ťitor din sticl─â cu model este inspirat de vitralii, de╚Öi aminte╚Öte mai mult de Piet Mondrian: nu doar separ─â zona privat─â de camera multifunc╚Ťional─â, ci ╚Öi adaug─â o culoare str─âlucitoare la interior.

Masa mare- cele mai mici detalii ├«ntr-un spa╚Ťiu multifunc╚Ťional. Conceput─â de la ├«nceput ca mas─â de luat masa ╚Öi mas─â de lucru. Este conceput strict pentru acest interior.. Feroneria sa din fier forjat este un ecou al fierului forjat al peretelui interior cu vitralii.

Dulap ├«ncorporat.. Este ├«ntotdeauna practic ╚Öi, prin urmare, este indispensabil ├«n spa╚Ťiile mici. ├Än acest apartament, unitatea de perete nu este discret─â, a╚Öa cum se ├«nt├ómpl─â adesea ├«n cazul acestora, ci este eviden╚Ťiat─â ├«n mod deliberat cu vopsea neagr─â de grafit. Datorit─â "efectului de tabl─â suprafe╚Ťele vopsite cu aceast─â vopsea pot fi scrise cu cret─â. Este, de asemenea, la ├«ndem├ón─â, de ce s─â nu scrie╚Ťi o list─â de cump─âr─âturi, re╚Ťete ( imaginat "spaghete bolognese" ) ╚Öi la mod─â – «grafit" pere╚Ťii sunt la apogeu chiar acum.

Linia blatului de lucru din buc─ât─ârie se potrive╚Öte cu cea a c─âp─ât├óiului. Acest lucru nu este, de asemenea, un accident, ci un alt joc al designerilor: o linie continu─â lung─â este, f─âr─â ├«ndoial─â, menit─â s─â m─âreasc─â vizual spa╚Ťiul. Lucrul minunat este c─â toate inser╚Ťiile galbene de pe ecranul vitraliu sunt mobile ╚Öi pute╚Ťi schimba cu u╚Öurin╚Ť─â modelul, schimb├ónd ├«n acela╚Öi timp caracterul iluminatului ╚Öi starea de spirit a dormitorului.

Cite╚Öte mai mult  Apartament ├«n tonuri de crem: de c─âtre designerii Eugene ╚Öi Irina Patrushev

Spre deosebire de "industrial" ├Än plus, datorit─â zonei multifunc╚Ťionale de buc─ât─ârie ╚Öi living, dormitorul are o atmosfer─â mai intim─â, mai "natural─â" atmosfer─â. Suprafe╚Ťele albe netede au fost ├«nlocuite de un perete cald din plut─â, cu un "dans" Raft din MDF, decor cu p─âs─ârele din tabl─â ╚Öi broderii florale pe perne.

Partea superioar─â a peretelui de deasupra c─âp─ât├óiului este c─âptu╚Öit─â cu un strat sub╚Ťire de plut─â. Aceasta este o izola╚Ťie fonic─â ╚Öi termic─â, plus c─â este foarte atractiv─â ( pluta are o culoare pl─âcut─â, cald─â ) ╚Öi transform─â peretele ├«ntr-un imens organizator sau exponat: po╚Ťi pune aici noti╚Ťe, desene, ├«nsemn─âri ╚Öi alte m─ârun╚Ťi╚Öuri.

Deoarece apartamentul este lung ╚Öi alungit, iar baia se potrive╚Öte doar la cap─ât, aceasta este separat─â de dormitor nu de un perete alb, ci doar de un perete desp─âr╚Ťitor din sticl─â transparent─â. ├Än caz contrar, ar priva camera de lumina zilei ╚Öi apartamentul de un frumos "joc de lumini".

Designul b─âii este laconic ├«n form─â ╚Öi culoare. Din moment ce poate fi v─âzut chiar ╚Öi din buc─ât─ârie, scopul s─âu este de a fi mai mult ca o cas─â de vacan╚Ť─â Fi╚Ťi extrem de auster ╚Öi nu atrage╚Ťi nici cea mai mic─â aten╚Ťie.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: