Transformări în Hong Kong: design plat pentru o familie cu trei pisici

Clien╚Ťii Michelle ╚Öi Andy au venit la LAAB design cu o list─â lung─â de dorin╚Ťe ╚Öi multe planuri pentru micul lor apartament din centrul Hong Kong-ului. Solu╚Ťia pentru spa╚Ťiul lor de locuit de 30 mp nu a fost, potrivit LAAB, un adev─ârat punct de atrac╚Ťie. Designul este progresiv, bazat pe inginerie de proiectare ╚Öi transform─âri inteligente.

T├ón─ârul cuplu Michelle ╚Öi Andy- Proprietarii apartamentului au doar 309 metri p─âtra╚Ťi, ceea ce echivaleaz─â cu aproximativ 30 de metri p─âtra╚Ťi. Dimensiunea redus─â a apartamentului poate fi explicat─â prin pozi╚Ťionarea acestuia Cartierul imobiliar din Hong Kong este unul dintre cele mai scumpe din lume.

Vedere a apartamentului înainte de renovare.

Tinerii au fost pu╚Öi ├«n fa╚Ťa unei alegeri: fie s─â cumpere un apartament cu 5 sau 6 metri p─âtra╚Ťi mai mare, fie s─â se mul╚Ťumeasc─â cu cei 30 de metri p─âtra╚Ťi ini╚Ťiali, economisind bani ╚Öi investindu-i apoi ├«ntr-un design progresist. ├Än cele din urm─â, balan╚Ťa a ├«nclinat spre design. Principalele solicit─âri ale clien╚Ťilor LAAB au fost o buc─ât─ârie complet func╚Ťional─â, o baie mare, o sal─â de cinema, o sal─â de sport ╚Öi un spa╚Ťiu de depozitare amplu. ├Än plus, Andy ╚Öi Michelle.. proprietarii a trei pisici, a╚Öa c─â a fost important s─â avem spa╚Ťii prietenoase cu animalele de companie.

Mobilitatea se află în centrul proiectului

Pentru a realiza aceste planuri ambi╚Ťioase, echipa LAAB a ├«nceput s─â g├óndeasc─â dincolo de spa╚Ťiile statice. Proiectul se bazeaz─â pe filozofia "forma urmeaz─â timpul". Acesta vede timpul ca fiind factorul ├«n jurul c─âruia este proiectat spa╚Ťiul. Important este obiectivul cu care se confrunt─â rezidentul la un moment dat: ├«n func╚Ťie de acest obiectiv, zonele ╚Öi spa╚Ťiile apartamentului se transform─â, se deschid ╚Öi se ├«nchid, schimb├óndu-se din punct de vedere func╚Ťional.

Cite╚Öte mai mult  Garsonier─â transformat─â ├«n studio: proiectul Annei Vladimirova

«inteligent" acas─â prin intermediul unui smartphone

Cheile electronice pot fi, de asemenea, trimise prietenilor de la u╚Öa din fa╚Ť─â pentru a supraveghea pisicile ├«n timp ce ace╚Ötia sunt pleca╚Ťi.

Proiectul de design a ├«ncorporat, de asemenea, o cantitate mare de tehnologie de cas─â inteligent─â, controlat─â prin intermediul aplica╚Ťiilor mobile. Becurile Philips, de exemplu, lumineaz─â slab camera diminea╚Ťa, oferind o lumin─â confortabil─â pentru trezire. O ├«ncuietoare inteligent─â August le permite proprietarilor s─â intre f─âr─â efort ├«n apartament.

Nu doar pentru oameni

Un aspect important al designului a fost reprezentat de pisici ╚Öi de nevoile lor: apartamentul nu a fost proiectat doar pentru proprietari, ci ╚Öi pentru cele trei animale de companie. Apartamentul are o pasarel─â care se ├«nv├órte ├«n jurul perimetrului tavanului, o scar─â pentru pisici, o cutie de gunoi ascuns─â sub chiuveta din baie, t─âvi╚Ťe de m├óncare ascunse ├«n dulapurile din buc─ât─ârie, o vizuin─â secret─â unde pisicile se pot ascunde de intru╚Öi… ├Äncorporarea tuturor acestor concepte feline ├«n interior a fost o adev─ârat─â provocare. materialele, detaliile ╚Öi sistemele mecanice au fost proiectate strategic pentru a men╚Ťine spa╚Ťiile uscate, sigure, curate ╚Öi lipsite de mirosuri nepl─âcute. De exemplu, litiera pisicii a fost dotat─â cu propriul sistem de ventila╚Ťie, care permite mirosului s─â ias─â din cl─âdire direct ├«n strad─â.

Michelle ╚Öi Andy sunt foarte mul╚Ťumi╚Ťi de rezultat. Potrivit acestora, apartamentul este extrem de confortabil. Numero╚Öii lor prieteni sunt deosebit de mul╚Ťumi╚Ťi de buc─ât─ârie, care se simte surprinz─âtor de spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabil─â ├«n dimensiunile sale compacte, chiar dac─â buc─ât─âriile lor din case ╚Öi apartamente sunt mult mai mari ╚Öi mai spa╚Ťioase.

Proiecte plate interesante

Interiorul unui apartament dintr-un proiect al decoratoarei Marina Sarkisyan Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de SL project architects Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer
Cite╚Öte mai mult  Ferestre false ╚Öi alte trucuri: cum s─â faci o camer─â ├«ntr-o camer─â cu dou─â camere f─âr─â nici o modificare
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: