Interioarele alb-negru ale unui mic apartament: designerul Angelika Marzoeva

Într-un interior monocrom, cu mobilier italian elegant, candelabre de cristal și oglinzi cu rame sculptate, sunt folosite mai multe tehnici de economisire a spațiului.

Interioarele alb-negru, un proiect realizat de Angelika Marzoeva, participant la concursul "Cel mai bun interior: casă de țară, apartament"

După ce a studiat preferințele proprietarilor, designerul Anzhelika Marzoyeva a decis să proiecteze interioarele într-un stil minimalist, cu elemente de Art Deco. În ciuda unei suprafețe destul de mici ( 64 mp. m. de spațiu de locuit, camera de zi este relativ plat. ) apartamentul a fost transformat într-o locuință elegantă și funcțională.

Interioarele alb-negru și redesenarea inteligentă au ajutat la eliminarea condițiilor de înghesuială. Camera de zi este combinată cu bucătăria și holul; unele dintre aparate sunt încorporate în peretele fals. Zona de recepție este separată vizual de camera de zi prin barul din piatră solidă. Dulapuri suspendate în dormitor, de asemenea, a ajutat la economisirea spațiului.

Atenția este acordată decorului: oglinzile în rame mari, lămpile elegante de cristal și mobilierul italian elegant arată foarte atractiv într-un interior alb-negru.

Citește mai mult  O garsonieră în oraș cu un pat la mansardă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: