New York: plat 39 sq.

Fondatorul Treehugger Green Bible, Graham Hill, locuiește în doar 39 mp. metri, și se descurcă destul de bine. "Scapă de vechituri, iar viața va deveni mai ușoară", spune el.

În general, designul interior al unui apartament de 39 mp. Etajul burlacilor nu este o sarcină insurmontabilă. Dar nu și dacă este un iubitor de petreceri și cere o cameră de zi pentru 12 persoane și un dormitor pentru oaspeți. Aici trebuie să te gândești..

Cel mai bun mod de a le spune oamenilor care este modul corect de a trăi este de a o demonstra prin exemplul personal. Așadar, în urmă cu câțiva ani, Graham Hill ( Graham Hill ) jurnalist, designer și fondator al celebrului site eco și eco-living Treehugger ( treehugger.com ) hotărât să demonstreze că omul are nevoie de mult mai puțin pentru a trăi decât se crede în mod obișnuit.

În 2009, a cumpărat un mic apartament din New York ( 39 m². ) și a lansat un concurs de design sub sloganul "vise mari într-un spațiu mic".

Informații despre obiect:
Locație: New York City. Suprafața: 39 de metri pătrați.
Anul: 2012
Arhitecții au fost Cătălin Sandu ( Cătălin Sandu ) și Adrian Iancu ( Adrian Iancu ) ideologul și proprietarul a fost Graham Hill ( Graham Hill )
Foto: Matthew Williams ( Matthew Williams ) pentru lifeedited.com ) dedicat vieții compacte. Deși a fost o provocare evidentă, au răspuns aproximativ 300 de designeri.

Odată ce proiectul câștigător a fost selectat.. Un concept îndrăzneț al studenților români Cătălina Sandu și Adriana Iancu ( este de a

Planul 1: mult spațiu. O caracteristică specială a apartamentului- perete mobil: dacă este necesar, acesta împarte studioul în două camere și există o mare cantitate de spațiu de depozitare. A doua caracteristică- o abundență de mobilier convertibil care se "retrage" în perete, atunci când nu este utilizat.

Citește mai mult  Hotel Park

Dacă totul este "stivuit" – apartamentul este un studio destul de simplu și relativ mare. Pe podea.. Șinele pe care se deplasează peretele.

Unul dintre marile secrete.. totul este încorporat. Nu există pereți ca atare în apartament.. fronturi de dulapuri solide. Dar apartamentul pare gol și, prin urmare, spațios.

În plus față de dulapuri în pereți și mobilier încorporat. De exemplu, un transformator de pat minunat, care se transformă într-o unitate de perete, și piciorul său în raft. Ceea ce este grozav este că nu trebuie să luați totul de pe raft de fiecare dată – Designul vă permite să coborâți patul fără să scăpați nimic.

Apartamentul este orientat pe două laturi ale lumii, permițând o baie luminoasă și compactă ( stânga ) și o bucătărie și mai compactă ( dreapta ) situată chiar vizavi de intrare.

Bucătăria este "ascunsă" cât mai mult posibil. Chiar și plitele de convecție nu sunt încorporate, ci ascunse în dulapuri.

Dulapurile se potrivesc cu totul.. de la mașina de spălat vase la vase.

Vesela a fost aleasă cu grijă: exclusiv stivuibilă. Observați bolurile minunate, așezate ca niște păpuși care se cuibăresc una în alta.

Vizavi de bucătărie.. ușa din față. În stânga ei se află "extensia" Bucătărie: Dulapuri, frigider și cuptor cu microunde. În partea dreaptă – garderobă pentru îmbrăcăminte exterioară.

Frigider compact încorporat.

Pe peretele despărțitor care separă bucătăria de baie.. «consiliul de onoare" cu tăieturi de ziar despre proiect și articole despre locuințe compacte interesante. La prima vedere, îți poți da seama imediat că s-a mutat aici o persoană pasionată de designul compact.

Citește mai mult  Apartament cu două etaje în stil laconic: designerul Alexander Shchetinin

Planul numărul 2: au sosit oaspeții. Graham are o masă extensibilă enormă în acest scop. Și o mulțime de scaune!

Baza mesei este ascunsă sub blatul de lucru din bucătărie.

Atunci când este pliată, este perfectă pentru două persoane.

Dar asta nu este tot: masa poate fi extinsă foarte mult.

Și stivuiți lamelele deasupra: există multe lamele și puteți varia lungimea lor în funcție de situație.

Scaunele pot fi stivuite în grupuri de cinci și se potrivesc perfect în dulap. Acolo sunt depozitate benzile de lucru.

Planul 3: oaspeți peste noapte.

Dacă aveți nevoie să dormiți peste un cuplu de oaspeți, pur și simplu glisați înainte un transformator de perete glisant, iar studioul devine un apartament cu două camere.

Paturile cu rafturi rabatabile transformă o cameră într-un dormitor de oaspeți cu drepturi depline.

Nu există uși în cameră, dar există perdele. Și de aici au fost proiectate și patinele semicirculare de pe tavan.

Împărțirea unui studio în două camere nu este singurul truc de care este capabil peretele mobil. Poate transforma o cameră într-un home cinema..

… e doar un sistem de depozitare fără fund..

… și poate transforma studioul în două birouri. Planul trei: munca!

Paturile din fiecare dintre cele două camere sunt scoase și birourile de calculator sunt deschise. Aici este "biroul de oaspeți".

Și aceasta este "hostess". Îmi imaginez că fondatorul site-ului se confruntă adesea cu provocarea de a lucra de acasă sau chiar cu un coleg…

Și baia de la sfârșit. Mic, dar ușor și confortabil.

Narat și demonstrat de Graham Hill:

Citește mai mult  Versiunea lui Peter de eco-design: o casă de oraș cu păsări
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: