Interior cu tavan negru: designer Asiya Orlova

Tavanul din acest apartament merită o atenție deosebită: negru și lucios, creează un efect de volum și înălțime. O soluție extravagantă în stilul hostess.

Proiectul designerului Asiya Orlova este participant la concursul "Cel mai bun design de apartament"

Designerul a lucrat la designul interior pentru o hostess elegantă și neconvențională într-un cadru liniștit de parc deasupra unui lac. Acest lucru nu putea decât să afecteze ambianța generală a casei: trebuia să reflecte frumusețea liniștită a suprafeței lacului și, în același timp, să fie modernă și dinamică. Tonul și sublinierea caracterului neobișnuit al soluției sunt finisajele tavanului din apartament- Fundalul negru lucios creează un sentiment de volum și înălțime. Galeria foto a plafoanelor întinse în apartamente arată că este una dintre cele mai neobișnuite și îndrăznețe soluții. Puțini proprietari decid asupra unui plafon stretch într-un plat de culori netradiționale. Camera de zi și bucătăria sunt unite într-o singură zonă, dar peretele dintre ele nu poate fi îndepărtat complet. Acesta a devenit baza pentru un val larg, care a subliniat împărțirea zonelor de luat masa și de recreere.

Proiectul designerului Asiya Orlova – Participant la concursul "Cel mai bun design de apartament

Citește mai mult  Camera de zi cu un perete de beton și iluminat de accent: designer Ekaterina Machneva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: