Interior în detaliu: Cum să umpleți un apartament urban cu aer și verdeață?

Privind acest interior, este greu de imaginat că nu se află într-o casă de țară și un apartament de oraș în inima metropolei – are atât de multă prospețime, răcoare și pacificare.

În imagine: Un colț verde în apartament – proiect de Nina Romaniuk.

Soluția designerului. Indiferent cât de mult progres s-a făcut, indiferent cât de înalte și confortabile au devenit zgârie-norii, oamenii încă tânjesc după natură… Ritmul rapid și agitat al vieții moderne și agitația orașului nu fac decât să ne sporească dorința de a avea mai mult spațiu. Designerul Nina Romaniuk a încercat să folosească la maximum materialele și decorurile naturale în acest interior, pentru a surprinde frumusețea naturală a peisajelor de vară și viața relaxată de la țară. Tavanul cu grinzi de lemn, mobilierul frumos din lemn, rafturile din piatră naturală și flacăra confortabilă a șemineului ne poartă din orașul zgomotos în atmosfera liniștitoare a unei case de țară.

Ușa. Veți fi de acord că, în unele dintre fotografii, acest interior arată mai degrabă ca o terasă de țară decât ca un apartament într-un bloc înalt. Chiar și ușa, cu arhitravele sculptate și coloritul neobișnuit, are un aer rustic.

«în viață" perete. Verdeața apartamentului, un covor vertical de ierburi pe perete, transformă în mod magic spațiul de locuit. Imaginea pare fantasmagorică: parcă ai încă un picior în sufrageria caldă și celălalt în aer liber Deja în pădurea verde.

Căminul. Șemineul aduce cu gândul la un aragaz rustic de adobe. Este aproape ca și cum ar "ieși la iveală" Dintr-un perete tencuit grosolan.

Grinzi de tavan și mobilier uzat. Atmosfera rurală a interiorului este creată de grinzile de pe tavan, vopsite în alb și învechite cu pricepere, și de mobilierul de bucătărie uzat, ca și cum ar fi împrumutat dintr-o casă de țară bine prezentată din Provence.
Obloane. Au dublat ușile de la balcon. Este puțin ciudat să vezi un peisaj urban în spatele lor, mai degrabă decât o pădure densă sau un țărm de mare.
Candelabre cu torțe. Astfel de felinare de aer sunt de obicei atârnate pe verande sau terase deschise. Privindu-le, îți amintești imediat de modul în care moliile încep să înoate în jurul abajururilor luminoase atunci când se lasă întunericul.
Citește mai mult  Suedia: apartament de 41 mp.

Vezi alte proiecte de apartamente

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interiorul apartamentului din proiectul realizat de MK-Interio Studio Interiorul apartamentului din proiectul arhitecților Ivan Kachalov și Igor Metelkin
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: