Interior modern laconic: designerul Yulia Klyueva

Fundalul principal al interiorului acestui apartament este un gri nisip liniștitor. Detaliile mov și un poster de perete alb-negru la modă adaugă energie.

Proiectul designerului Yulia Klyueva – participant la concursul "Cel mai bun design al unui apartament"

Designerul a creat într-un apartament cu 133 mp.m interior, care este încă în curs de dezvoltare și completare. Dispunerea apartamentelor deschide camera principală, în timp ce din camera de zi nu se văd intrările la toalete. Obiectele neoclasice se îmbină armonios cu stilul modern și sobru al apartamentului, așa cum se poate vedea în fotografie. Interiorul, într-o cromatică gri-nisip, este completat cu succes de fotografia de arhitectură alb-negru a autorului. Nuanțele purpurii din detalii, în combinație cu schema generală, evocă ceața din orașele de la malul mării, Sankt Petersburg sau Italia. După cum se poate vedea din fotografiile de aspect plat, pentru acest interior a creat mai multe scenarii de lumină. Luminile liniare cu corpuri de iluminat ascunse pe tavan definesc direcțiile principale, care sunt susținute de spoturi, în timp ce luminile de-a lungul peretelui cu tablouri creează un model ritmic de iluminare pe perete. Un șemineu cu imitație de foc viu- un alt accent interior. Pentru finisaj au fost selectate plăci ceramice cu modele decorative metalice.

Proiectul designerului Yulia Klyueva Participant la concursul "Cel mai bun design plat"

Citește mai mult  Jurnalele bonei
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: