Un apartament cu un dormitor într-o casă de panouri: designerul Evgenia Ermolaeva

Dărâmarea zidurilor vechi nu este o problemă. Problema este de a alinia mai multe zone necesare pe spațiul eliberat și, în același timp, de a păstra spațiul de studio.

Pentru a "ridica" vizual tavanul jos din camera de zi, designerii au sugerat o soluție neobișnuită – acoperirea acestuia cu o țesătură cu oglinzi.

Informații despre apartament: 41,4 mp garsonieră. Un apartament cu 9 etaje într-o clădire de panouri cu 16 etaje.

Proprietarii apartamentului: familie tânără, energică.

Dorințele clienților: Transformați o garsonieră într-un studio.

Planul apartamentului cu 1 cameră după reamenajare.

Reamenajarea unui apartament cu o cameră într-o clădire de panouri a început cu îndepărtarea tuturor pereților despărțitori interni care nu sunt portanți. Rezultatul este un mic apartament studio transformat într-un studio spațios. Proprietarii nu au îndrăznit să adauge un balcon, așa că a fost folosit ca un birou. Zona de baie a fost mărită prin reducerea holului și a bucătăriei. Pentru a economisi spațiu, în locul mesei de luat masa a fost instalat un bar, care împarte livingul și bucătăria.

Proprietarii, un cuplu tânăr și energic, erau adepții culorilor proaspete și luminoase. De aceea, designerii au vrut ca ei să-și decoreze apartamentul în culorile unei "zile de primăvară" — tonuri de alb, verde și maro, ceea ce este ideal pentru a crea o bună dispoziție.

Ușile dulapurilor cu oglinzi ajută la mărirea vizuală a holului.

Din holul de intrare se vede o priveliște frumoasă a zonei de oaspeți, care combină livingul și bucătăria/sufrageria.

Dulapurile din zona TV sunt asortate cu pardoseala.

Iluminat neobișnuit pentru zona de luat masa Becurile goale pe cârlige colorate, precum decorațiunile de Crăciun din pomul de Crăciun, creează o atmosferă festivă.

Citește mai mult  Hong Kong: Garsonieră de 31 mp pentru o persoană.

Culoarea verdeață strălucitoare este prezentă în fiecare colț al spațiului studioului.

Studiu- Singurul spațiu izolat din apartament. Balconul este izolat, astfel încât să puteți lucra la el în orice moment al anului.

Zona de dormitor face parte din camera de zi. În spiritul conceptului general, este amenajat cu mobilier alb și decorat cu accesorii de culoare verde aprins.

Tema naturii este reprezentată de un panou cu o livadă de bambus și de o agățare simetrică de tablouri bazate pe aceeași temă.

Zona de baie este mică, așa că este preferabilă o mașină de spălat cu încărcare verticală.

În baie, ca și în alte camere, interiorul este decorat în paleta de culori aleasă- Alb, verde, maro cald.

Un proiect realizat de designerul Evgenia Ermolaeva Cel mai bun proiect 3D pentru un apartament de până la 70 de metri pătrați. .» la .

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: