Interiorul creativ pentru b─ârbatul singur: Un pod cu foc

Apartamentul unui singur om ar trebui s─â arate ca o descriere bun─â – astfel ├«nc├ót s─â fie imediat clar: acest tip este ├«ncrez─âtor ├«n sine, curajos, inteligent, ironic. Un cocktail de futurism, minimalism ╚Öi loft, realizat de MAD Architects – un exemplu despre cum un den poate decora intimitatea oric─ârui urs.

Dimensiunea apartamentului este importantă, dar nu decisivă pentru designer. Un mansardă modernă poate fi creat în orice zonă.

Detalii despre apartament: mansard─â veche de 57 mp.m, grinzi metalice, pere╚Ťi de c─âr─âmid─â

Despre proprietari: Un singur om

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor: spa╚Ťiu de locuit modern

C├ónd designerii de la MAD Architects au v─âzut prima dat─â proprietatea, erau doar pere╚Ťi de c─âr─âmid─â goal─â, dale de beton ciobite ╚Öi un singur st├ólp de sus╚Ťinere. Spa╚Ťiul tehnic ( loft ) urma s─â fie transformat ├«ntr-o locuin╚Ť─â pentru b─ârba╚Ťi modern─â ╚Öi la mod─â. Nu sunt prea multe lucruri la care s─â te g├ónde╚Öti: Stilul loft a fost creat pentru a transforma vechile mansarde ├«n apartamente confortabile. Dimensiunea apartamentului a favorizat, de asemenea, aceast─â alegere. La c─âr─âmida brutal─â, designerii au ad─âugat pu╚Ťin minimalism scandinav, futurism spectaculos, lemn natural ╚Öi foc viu. Rezultatul este un amestec surprinz─âtor de organic.

Autorii proiect─ârii unei cl─âdiri de 57 mp.Spa╚Ťiile de locuit ╚Öi de dormit p─âreau s─â aib─â loc de manevr─â, dar stilul ales cerea spa╚Ťii largi, deschise. Arhitec╚Ťii nu numai c─â au evitat s─â amenajeze un dormitor, dar au montat chiar ╚Öi pere╚Ťi desp─âr╚Ťitori din sticl─â ├«n baie. O mare parte din zonare este creat─â de mobilier: ├«n dormitor este un dulap, ├«n camera de zi este un dulap

Cite╚Öte mai mult  Cum s─â transformi un apartament cu dou─â dormitoare ├«ntr-unul cu trei dormitoare cu dou─â b─âi ╚Öi dou─â vestiare?

Chiar ├«n interiorul intr─ârii se afl─â un dulap mare cu u╚Ö─â glisant─â. O solu╚Ťie ergonomic─â care v─â permite s─â pune╚Ťi c├ót mai multe lucruri la locul lor.

Buc─ât─âria nu este aliniat─â de-a lungul peretelui ca de obicei, ci pe o linie separat─â. Aceast─â tehnic─â nu numai c─â permite mai mult aer ╚Öi lumin─â ├«n zona de lucru, dar, de asemenea, zonat vizual zona. Mobilierul ├«n stilul strict al anilor 1970 imprim─â ritmul spa╚Ťiului ╚Öi contrasteaz─â eficient cu zid─âria de c─âr─âmid─â. Designerii se joac─â cu texturile: lemnul natural, c─âr─âmida, metalul, betonul ╚Öi suprafe╚Ťele netede ╚Öi albe satureaz─â interiorul, d├óndu-i un aer natural. Un ╚Öemineu cu foc viu este decorul principal al camerei; acesta aduce confort ╚Öi continu─â tematica ecologic─â.

Dac─â vrei s─â dai o senza╚Ťie de lumin─â ╚Öi aerisire livingului t─âu, opteaz─â pentru un picior sub╚Ťire ( chiar ╚Öi tapi╚Ťat ) astfel ├«nc├ót s─â "pluteasc─â" ├«n aer. Galbenul func╚Ťioneaz─â, de asemenea, la starea de spirit – adaug─â veselie la interior. O bibliotec─â nu numai c─â ├«nchide zona privat─â, dar adaug─â ╚Öi un plus de inteligen╚Ť─â ambian╚Ťei brutale.

Chiar ├«n spatele bibliotecii se afl─â un mic birou. A fost simplu de montat, m─âsu╚Ťa consol─â mic─â se potrive╚Öte aproape oric─ârui decor, iar scaunele cu design futurist ar termina camera mai bine dec├ót orice decor.

Principalul "erou" din dormitor este un dulap negru imens, cu o form─â neobi╚Önuit─â. Proiectarea garderobei de c─âtre arhitec╚Ťi. O st├ónc─â neagr─â imens─â func╚Ťioneaz─â ca o parti╚Ťie vizual─â ╚Öi o decorare sculptural─â a interiorului. Un baldachin u╚Öor deasupra patului ├«i confer─â un aspect confortabil, cochet├ónd cu aspectul antic al unui interior eclectic. Un alt element de fixare este graffiti-ul inspirat de Banksy de pe pere╚Ťi, o modalitate excelent─â de a diversifica interiorul loftului cu elemente de design "de strad─â".

Cite╚Öte mai mult  Cum s─â transformi studioul ├«ntr-un apartament cu un dormitor f─âr─â a pune pere╚Ťi

Pentru a m─âri vizual spa╚Ťiul din baie, un perete desp─âr╚Ťitor ├«ntre baie ╚Öi dormitor a fost realizat din sticl─â, care arat─â ca o parti╚Ťie real─â. Perdelele de lumin─â, dac─â este necesar, ar ajuta la asigurarea intimit─â╚Ťii. U╚Öa care d─â ├«n hol este de asemenea din sticl─â, dar colorat─â. Acesta joac─â rolul unei oglinzi, reflect├ónd spa╚Ťiul ╚Öi m─ârind vizual volumul. Designul chiuvetei este, de asemenea, demn de men╚Ťionat – o solu╚Ťie bun─â pentru o camer─â ├«ngust─â, alungit─â.

Catalog de proiecte plate

Interiorul apartamentului, dintr-un proiect al arhitectului Oleksandr Mihailik Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de IP Architects Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de studioul de eco-design Miss Green
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: