Interiorul la modă pe 54 de pătrate: făcut pentru tine

Există proiecte preferate de designeri în care nu există clienți capricioși și nimeni nu cere "acel candelabru din catalog". Aici, în cele din urmă, fără nici un patos, puteți face un interior corect, armonios. Aceste proiecte se numesc "interiorul apartamentului meu". În cazul nostru, apartamentele designerilor moscoviți Anton Korneev și Ekaterina Blokhina.

Privind aceste fotografii, este greu de crezut că avem în față un apartament de 54 de metri pătrați. . Multă lumină, pereți albi, oglinzi până la podea și detalii la scară mare care perturbă scara transformă un apartament tipic într-un loft spațios.

Detalii despre apartament: Apartament cu un dormitor într-o casă construită în 1903 la București.

Despre proprietari: Designerii înșiși.

Realizarea celui mai bun interior din lume în propriul lor apartament de 54 de metri pătrați — Anton și Catherine au început cu o reamenajare și o renovare completă: au dărâmat pereții și au creat o bucătărie-sufragerie mare într-un singur spațiu. Mobilierul a fost parțial făcut la comandă (au un atelier de mobilă )au importat o parte din Bali, iar restul au cumpărat din magazine ieftine. Dar, cel mai important Au fost imaginativi în abordarea lor în ceea ce privește decorarea, cu o mulțime de idei neașteptate.

Factori cheie în extinderea spațiului – culoarea și lumina. După ce au fost îndepărtați o parte din pereți, a fost creată o cameră mare de colț cu cinci ferestre. Pentru a face camera să pară și mai mare și mai luminoasă, designerii au vopsit pereții și tavanul în alb, iar podeaua în gri deschis. Singurul perete gol din cameră este decorat cu oglinzi uriașe, care "funcționează" ca niște ferestre adevărate, pentru a da un plus de lumină și spațiu apartamentului. Camera de zi este un ghid cromatic: roșu, maro, alb, negru, violet și turcoaz sunt folosite în acest spațiu mic, dar niciuna dintre culori nu pare nelalocul ei.

Citește mai mult  Casa mare în țară pentru un cuplu: designerul Diana Larina

Ramele din lemn, care imită o fereastră, sunt realizate în atelierul nostru și conțin oglinzi pătrate obișnuite de la IKEA. Un portal de șemineu masiv împodobește camera de zi. Nu este un șemineu adevărat, ci un șemineu cu lumânări, dar arată solid și luminos, mai ales pe pereții albi de cărămidă. Balustradele din lemn ale portalului, precum și fotoliul în stil Empire, au fost, de asemenea, realizate de Anton Kornev însuși.

Un șemineu cu lumânări este o modalitate excelentă de a decora și de a vă face casa mai confortabilă. Pe lângă lumânări, pot fi așezate acolo statuete și vaze, iar peretele din spate poate fi decorat după cum se dorește.

Inițial, tavanele erau atât de joase încât puteai să le atingi cu ușurință. Astfel, vechile grinzi au fost îndepărtate, iar planșeele au fost îmbrăcate în căptușeală. Tavanul alb din lemn se armonizează perfect cu podeaua din lemn și pereții din cărămidă, creând atmosfera unei case mari de țară.

Combinația de alb și negru arată întotdeauna elegantă și elegantă. Nu este nevoie de accesorii scumpe: puteți face un decor interesant din cele mai simple lucruri.

Noua amenajare a unei clădiri de 54 mp. În camera în care este integrat designul livingului și al sufrageriei, o comodă lungă cu lămpi neoclasice mari separă cele două zone. Corpurile de iluminat masive nu arată elegant în acest spațiu mic și eclectic, datorită schemei simple de culori alb-negru și a apropierii foarte clare de zona de luat masa formală. Simplu, curat și modern

Sala de mese a fost readusă aici dintr-un castel medieval ( ideea este inspirată de ferestrele înalte din cărămidă cu boltă ). Masa și scaunele masive sunt disproporționate față de spațiul compact și îl fac să pară mai mare. Spătarul sculptat al scaunelor, tapițeria de catifea roșie și masa din lemn brut sunt asortate cu cărămida veche. Abajururile mari și negre – lămpile obișnuite de la IKEA, dar acoperite în interior cu frunze de cupru fine – completează armonios designul "medieval".

Citește mai mult  Apartament în Novosibirsk pentru o familie cu copii: designer Olga Simagina

Luați o masă mică, îndepărtați blatul și montați tava metalică etnică pe piedestal. Rezultatul este un element interior de inspirație colonială foarte autentic.

Soluție interesantă pentru dormitor: o căpătâială făcută din uși vechi. Arată interesant, vintage, voluminos și vine gratuit.

Pereții dormitorului sunt vopsiți într-o nuanță de albastru atent selectată: aceasta curbează lumina într-un mod foarte interesant. Partea

Este de pe insula indoneziană că aceste noptiere au venit. Textile pentru dormitor de la ZARA și din show room-ul școlii de design "Details". Pat de la IKEA.

Nișele adânci din perete pot găzdui dulapuri mici pentru haine, o soluție foarte ergonomică care vă permite să renunțați la mobilierul voluminos. Jaluzelele venețiene se potrivesc cu interiorul etnic umil. Grinzile vechi din lemn nu sunt ascunse, ci mai degrabă subliniate cu vopsea contrastantă.

Baia este evidențiată de o oglindă cu o ramă argintată superbă, tot din Bali. Pentru a crea un contrast expresiv, a fost atârnată pe o bucată de gard vechi cules de la țară. Combinația dintre eleganță și rusticitate, lux și sărăcie este atât de impresionantă încât nu este nevoie de niciun decor suplimentar. Lavoar achiziționat de la Castorama.

Catalog de proiecte plate

Interiorul unui apartament dintr-un proiect al studioului de arhitectură și design Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului Interiorul apartamentului din proiectul realizat de Maria Polozova și Lyubov Piskunova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: