Apartament cu două camere cu pat transformabil în camera de zi: design de Polina Lebedeva

Designerul Polina Lebedeva știe cum să integreze spațiul de dormit în spațiul public într-un mod original. Tehnica este ridicol de simplă, dar neconvențional de originală.

Așa arată un dormitor în camera de zi pe timp de noapte, în timpul zilei se transformă radical și devine parte din camera de zi.

Informații despre apartament: Apartament cu două camere de 61,5 mp. m la etajul 4 al unei clădiri de panouri cu 10 etaje.

Proprietarii apartamentului: Mama și fiul.

Dorințele clienților: Unirea bucătăriei cu camera de zi, crearea unei zone de dormit în camera de zi, mărirea băii.

Planurile unui apartament cu două camere după conversie.

Pentru a satisface toate dorințele clientului, designerul Polina Lebedeva a trebuit să schimbe radical aspectul apartamentului cu două camere într-o clădire de panouri. În primul rând, pentru a uni sufrageria și bucătăria, a fost făcută o deschidere între ele. Această schimbare de amenajare a unui apartament cu un dormitor într-o clădire de panouri a fost aprobată de autoritățile competente. Deschiderea nu este de aceeași dimensiune cu o ușă standard, așa că a fost întărită suplimentar. În al doilea rând, toaleta și baia sunt reunite într-o singură cameră, iar spațiul de la sol este format dintr-un coridor. În al treilea rând, a fost necesar să se găsească un loc pentru un dormitor transformabil în camera de zi, astfel încât în timpul zilei să devină parte a zonei publice, iar noaptea să devină un spațiu de dormit cu drepturi depline. Designerul a găsit o soluție simplă.. Zonarea pe timp de noapte poate fi realizată cu ajutorul unei pereți despărțitoare glisante din țesătură, iar un pat pliabil poate fi folosit ca pat.

Citește mai mult  Interior cu tavan negru: designer Asiya Orlova

Deoarece apartamentul este mic și are tavane joase, designerul a dorit să creeze un interior luminos și fluid. Acest lucru este posibil datorită decorării originale a tavanului și a pereților, forme fluide care se suprapun și se îmbină unele cu altele.

Au fost alese culori deschise pentru a nu supraîncărca încăperea nuanțe predominant calde, cu adaos de ornamente și textură.

Planul de podea diagonală adaugă dinamică holului. Și pe bună dreptate La urma urmei, holul de intrare se află la o răscruce de drumuri: dacă mergi la dreapta Dacă intri în camera copiilor, mergi la stânga.. intrați în zona publică.

Mai multe uși se deschid în holul alungit care duce în zona de living. Pentru a evita confuzia cu ușile de dulap, acestea din urmă sunt realizate din panouri de sticlă cu un model profilat.

Există o fereastră în camera de zi pe timp de noapte și dimineața servește dormitorul, în timpul zilei umple de lumină întreaga cameră de zi.

Lipsa ușilor între diferitele zone de locuit mărește vizual suprafața micului living.

Designerul a ales să nu aglomereze zona de oaspeți cu mobilier greu așa că s-a născut ideea unui dulap încastrat, care este încorporat în zona holului.

Acest dormitor arată așa în timpul zilei. Patul transformator folosit arată ca o canapea îngustă pe timp de zi.

Patul se transformă într-un pat mare pe timp de noapte. Televizorul din camera de zi poate fi urmărit direct din pat.

Pentru a delimita camera de zi, bucătăria și dormitorul, au fost realizate separatoare curbate din blocuri de sticlă care lasă să intre lumina.

Citește mai mult  București: apartament pe Prospekt Vernadskogo, 52 sq.

Bucătăria este decorată în tonuri mai întunecate, mai bogate. Culorile mobilierului din lemn încălzesc interiorul bucătăriei.

O masă cu blat de sticlă a fost sugerată ca masă de luat masa, pentru a nu încărca interiorul deja aglomerat al bucătăriei.

O arcadă abia perceptibilă desparte cele două zone din pepinieră.. somnul și munca.

Așa cum ar trebui să fie, locul de muncă este aliniat lângă fereastră.. În timpul zilei îți poți face temele aici, la lumina zilei.

Culoarea galbenă caldă a canapelei și dulapul suspendat combină două zone diferite.

În concordanță cu conceptul general, baia este decorată în culori calde, iar unul dintre pereți este realizat din blocuri de sticlă.

Plafoanele joase din apartament au condus designerul la ideea de a realiza iluminatul în toate camerele fie prin încorporare, fie prin spoturi.

Design de Polina Lebedeva participant la concursul "Cel mai bun proiect 3D al unui apartament de până la 70 mp. " la .

Catalog de proiecte plate

Interiorul apartamentului din proiectul biroului de proiectare arhitecturală al companiei multidisciplinare Eurostroy Management Interior plat din proiectul realizat de designer Interiorul apartamentului din proiectul SL project by SL project
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: