Interiorul unui apartament neoclasic: designerul Vitaly Boldinov

Stilul neoclasic, care face posibilă combinarea soluțiilor de design la modă cu opulența și bogăția decorului modern al penthouse-ului.

Designul unui apartament neoclasic, un proiect de Vitaly Boldinov, a participat la concursul pentru cel mai bun design de apartament la

Răspunzând la dorințele proprietarului, designerul Vitaly Boldinov a folosit în decorarea penthouse-ului soluții luminoase și îndrăznețe, tipice stilului Versace. Cu toate acestea, conceptul interior a fost adaptat la proprietățile individuale ale casei, care este o clădire modernă cu ferestre panoramice. De aceea, proiectul de design este construit pe combinația și întrepătrunderea clasicului și a modernului.

Camera de zi din catifea roșie întruchipează un stil imperial maiestuos. Bucătăria elegantă, cu modelul recunoscut al podelei Versace, prezintă un amestec interesant de clasic somptuos și minimalism.

Zona de intrare este decorată în culori deschise, cu ornamente grecești antice în formă de meandre și trimiteri la antichitate. Ca o soluție decorativă pentru interior, este destul de logic să faceți copii ale picturilor celebrului pictor baroc italian Giovanni Tiepolo.

Citește mai mult  Garsonieră modernă pe 60m²: între trecut și viitor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: