Studio apartament în stil minimalist: designerul Vitaly Svyatyuk

În dezvoltarea designului acestui studio, au fost luate în considerare principalele mijloace expresive ale minimalismului: precizia și claritatea compoziției, simplitatea formelor geometrice, culorile monocrome, absența detaliilor inutile.

Suprafața unei garsoniere cu amenajare standard este de 38,7 mp. . În ciuda dimensiunilor modeste, designerul Vitaliy Svyatyuk a reușit să creeze tot ce este necesar pentru o viață confortabilă în oraș: un living condiționat, dormitor, bucătărie-sufragerie, o baie detașată și o mică ( zonă de 1,5 mp. m. ) un dulap ascuns.

Mini-apartament, proiect realizat de Vitaly Svyatyuk, participant la concursul Best 3D interior design la

Spațiile funcționale separate sunt evidențiate de culori, lumină, un joc de texturi, iar patul este plasat într-un cadru special din lemn cu podium. Toți pereții sunt netezi, cu excepția unuia realizat din panouri cu nervuri, care aduce varietate în interior. După cum sugerează stilul, predomină o combinație de alb și negru, cu unele elemente de lemn deschis.

În ciuda dimensiunilor sale, mini-studioul are câteva surprize. În unele locuri, în spatele panourilor glisante se pot găsi caracteristici suplimentare. Cea mai izbitoare este baia de culoare deschisă, cu o explozie de culoare lămâie, care creează o atmosferă specială.

Citește mai mult  Cum să planificați un mansardă de înaltă tehnologie în 43 de metri pătrați
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: