Între cer și pământ

O macara din orașul olandez Harlingen nu este doar un punct de reper local, ci și un hotel modern de înaltă clasă. Hotelul este extrem de popular – mulți sunt dispuși să scoată bani pentru a petrece câteva nopți bucurându-se de intimitate și de priveliștile incredibile din cameră.

Hotelurile au încetat de mult să mai fie doar un loc de dormit. Pentru a ieși în evidență pe piață, hotelurile neobișnuite din întreaga lume încearcă să atragă turiștii cu un design extraordinar al camerei și cu un "cip" special locații. Adăposturile turistice moderne "decolează pe vulcani, se scufundă pe fundul mării, se înghesuie în capsule sau ocupă rulote de călătorie. Fotografiile hotelurilor neobișnuite din întreaga lume sunt uimitoare. Dar sunt puțini cei care se pot compara cu hotelul olandez de macara.

«Macara de port a devenit un adevărat hit pe lista celor mai neobișnuite hoteluri. Totuși, este greu de numit un hotel propriu-zis, deoarece este format dintr-o singură cameră dublă luxoasă.

Până în 1999, macaraua a funcționat în port, deservind nave de marfă din lemn din România și Scandinavia. În 2001, un cuplu olandez a cumpărat macaraua și a început să o transforme într-un hotel modern și sofisticat. Hotelul și-a primit primii oaspeți în 2003. macaraua portului este încă în stare de funcționare și poate fi rotită la 360 de grade dacă doriți.

Un lift special de ultimă generație vă duce în camera dvs.

Cabina acestei macarale a fost transformată într-o cameră șic pentru două persoane. Și deși camera nu e foarte mare.. doar 60 de pătrate. Mansarda a fost proiectată pentru a încorpora un pat de designer, o zonă de relaxare realizată de celebrul designer Charles Eames și un duș de tip walk-in.

Citește mai mult  Să fie culoare: design interior pentru o familie cu trei copii

Camera este dotată cu un control electronic de temperatură și un sistem de iluminat de înaltă tehnologie.

Cabina de duș îți amintește de o capsulă de călătorie în timp. Numeroasele capete de duș și jeturi de pulverizare permit crearea mai multor scenarii de îmbăiere – de la dușuri liniștitoare la dușuri revigorante.

Chiar din cameră puteți admira frumusețea orașului vechi, a Mării Watt și a portului din apropiere. Cabina macaralei poate fi rotită la 360 de grade, dacă este necesar.

De asemenea, la îndemâna oaspeților se află puntea de observare în aer liber, situată deasupra cabinei macaralei.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: