Lavanda Art Deco într-un apartament pentru iubitorii de pictură

Dragostea pentru artă se află în centrul acestui interior artistic. O combinație originală de tonuri de gri și lavandă conferă caracter holului, în timp ce o abundență de oglinzi adaugă lumină și aer.

Obiective

Dispunerea este cât mai deschisă și mai liberă posibil. Stilul în care este amenajat apartamentul.. ușor și discret. Proprietarii au optat inițial pentru un stil clasic strict, dar colecția vastă de tablouri pe care clientul o avea în minte a necesitat o încadrare complet diferită. Ca urmare, picturile moderne, mobilierul neoclasic și accesoriile art deco se întâlnesc într-un singur spațiu.

Hol de intrare

Primul lucru pe care oaspeții îl văd este un hol de intrare spațios, decorat în culori deschise, cu mobilier confortabil și o oglindă mare. Aici este intrarea în baia de oaspeți. Piatră naturală, lemn și cristal în elementele de finisare.

Living-sufragerie

Zona de living și sufragerie este unită cu livingul, iar o canapea mare, vizavi de home cinema, este un element de zonare. Scopul de a extinde spațiul este atins aici, nu numai prin utilizarea culorilor deschise în decor, ci și prin combinarea balconului cu zona de living.

Granița dintre balcon și cameră este estompată prin utilizarea oglinzilor. Pentru a menține echilibrul cromatic și stilistic al încăperii, aproape tot mobilierul și ușile până la tavan sunt personalizate. O fereastră de tip bovindou în camera de zi oferă un mic spațiu de lucru pentru stăpân.

Dormitor

La capătul celălalt al apartamentului, ascuns de ochii curioșilor, se află dormitorul. Pereți gri deschis, oglindă din podea până în tavan Toate acestea conferă camerei un confort și o intimitate deosebită. În ciuda culorilor discrete din decor, dormitorul nu pare întunecat, datorită utilizării de mobilier și țesături ușoare.

Citește mai mult  Viața așa cum este ea

Un detaliu interesant aici este oglinda, care servește și ca televizor. În dormitor, autorii au adăugat nuanțe de verde, bazate pe textile roșii Atributul must-have ales de proprietar.

Detalii

Accentele luminoase din interior sunt pânzele vii cu subiecte abstracte, combinații complexe de nuanțe de gri și lavandă și mobilier de designer original. În ceea ce privește combinația de culori a apartamentului, nuanța complexă de gri, aleasă de designeri, se îmbină perfect cu culoarea preferată a proprietăresei.. lavanda.

Datorită unei planificări inteligente, designerii au reușit să creeze un apartament de 100 mp cu un spațiu de peste 300 mp. m efectul de mărire vizuală a spațiului. Efectul a fost sporit și mai mult de abundența de oglinzi: un perete de oglinzi elaborat în hol, pervazurile ferestrelor din loggia și din bovindou, un șorț de bucătărie cu oglinzi.

Designerii proiectului au reușit să combine eleganța, măiestria și relaxarea într-un singur spațiu. Proiectul a folosit mobilier, materiale de finisare și obiecte sanitare ale unor mărci europene de încredere: Chrystopher Guy, Drexel Heritage, Grohe, Villeroy & Boch.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: