Loft cu două etaje într-o casă Stalin: proiect de Elena Savchenko

Apartamentul loft cu dou─â etaje, cu o suprafa╚Ť─â mic─â, este g─âzduit ├«ntr-o cl─âdire de arhitectur─â stalinist─â ╚Öi, pe l├óng─â setul tradi╚Ťional de camere, con╚Ťine dou─â dressing-uri, dou─â b─âi ╚Öi o sp─âl─âtorie. Dormitorul a ocupat primul etaj, ceea ce a permis ca parterul s─â g─âzduiasc─â o zon─â spa╚Ťioas─â pentru oaspe╚Ťi.

Ferestrele înalte fac posibilă crearea unui prim etaj într-un apartament mobilat. Un model mare pe peretele din spatele canapelei este o caracteristică izbitoare și mărește dimensiunea camerei de zi mici.

Informa╚Ťii despre apartament: Apartamente cu dou─â niveluri ├«n Complexul Reziden╚Ťial "Park Mira 64 sq. la etajul 4 al unei cl─âdiri staliniste.

Proprietarul apartamentului: O femeie de afaceri și energică, cu un interes activ pentru design.

Dorin╚Ťa clientului: loc ├«n zona de mansard─â toate zonele necesare, stil- mobilier modern pe un fundal decorat cu art─â, culoare negru ╚Öi alb cu un accent cald de lemn.

Planul unui apartament într-o casă stalinistă.

( 4,7 m ) tavane ├«nalte ╚Öi ferestre uria╚Öe creeaz─â primul etaj al cl─âdirii renovate. Sarcina designerului a fost de a aranja corect camerele, de a crea condi╚Ťii confortabile pentru via╚Ť─â ╚Öi recreere ╚Öi de a ├«ntruchipa ideea de frumuse╚Ťe a gazdei prin utilizarea diferitelor tehnici decorative.

├Än ciuda faptului c─â aspectul era complet liber, chiar ╚Öi f─âr─â o "camer─â umed─â", anumite restric╚Ťii au fost impuse de amplasarea comunica╚Ťiilor ╚Öi a grinzilor, de ├«n─âl╚Ťimea redus─â a parterului ╚Öi a primului etaj din zona mezaninului.

Bazat pe stilul de via╚Ť─â al gazdei, parterul g─âzduie╚Öte un dressing mare, o buc─ât─ârie compact─â cu toate aparatele necesare, o baie pentru oaspe╚Ťi, o camer─â de utilitate ╚Öi o camer─â de zi. Primul etaj cuprinde un dormitor, o baie ╚Öi un alt dressing mai mic. Cea mai mare camer─â a fost alocat─â camerei de zi.

Cite╚Öte mai mult  Dragoste adev─ârat─â

Plafoanele joase trebuiau s─â fie dep─â╚Öite prin mijloace decorative. la parter, peretele adiacent buc─ât─âriei este c─âptu╚Öit cu pl─âci de oglind─â care nu numai c─â reflect─â, ci ╚Öi refract─â lumina, cre├ónd un model grafic suplimentar. Dormitorul nu a fost izolat. Izolat─â de restul camerei doar de parapetul sc─ârii, aceasta pare spa╚Ťioas─â, dar ├«n acela╚Öi timp confortabil─â. La baia de la ultimul etaj a fost ad─âugat─â o fereastr─â pentru a l─âsa s─â p─âtrund─â lumina natural─â.

O schem─â monocrom─â cu stropi de lemn cald a oferit un fundal str─âlucitor pentru o varietate de idei de design. De exemplu, pentru a rezolva pere╚Ťii din camera de zi. O parte a ├«nc─âperii este desp─âr╚Ťit─â vizual de o scar─â. Pe peretele opus, dimpotriv─â, s-a decis s─â se fac─â un singur spa╚Ťiu prin lipirea unui tapet cu un model mare. Modelul, ├«mpreun─â cu tavanul din camera de zi, confer─â camerei un sentiment de amploare ╚Öi luminozitate.

hol mic, nu este aglomerat cu dulapuri. S-au limitat la un cuier u╚Öor ╚Öi la c├óteva rafturi suspendate. Dar vizavi de buc─ât─ârie au f─âcut un vestiar spa╚Ťios.

Blatul barului ╚Öi o parte din fronturile buc─ât─âriei sunt realizate din lemn cald. ╚śi tot peretele este c─âptu╚Öit cu panouri cu oglinzi. Reflec╚Ťiile ├«n aceste oglinzi creeaz─â iluzia unei camere spa╚Ťioase ╚Öi deschise.

Tavanul se ridic─â brusc din buc─ât─ârie p├ón─â ├«n living, umpl├óndu-l imediat cu aer pe acesta din urm─â. Ferestrele ├«nalte din podea p├ón─â ├«n tavan accentueaz─â ╚Öi mai mult acest sentiment. Sub sc─âri, sunt create rafturi deschise suplimentare pentru c─âr╚Ťi ╚Öi bibelouri preferate.

Un mezanin g─âzduie╚Öte un dormitor, un vestiar ╚Öi baia principal─â. Iluminatul de la primul etaj este format din aplice a c─âror lumin─â se reflect─â ├«n inser╚Ťii de oglind─â de o parte ╚Öi de alta a patului.

Cite╚Öte mai mult  Mansard─â ├«n nuan╚Ťe reci de gri: designerul Natalia Elizarkova

Exist─â o fereastr─â ├«n baia de la primul etaj, care las─â s─â intre lumina soarelui. ├Än locul unei b─âi tradi╚Ťionale, s-a optat pentru o cabin─â de du╚Ö cu pere╚Ťi transparen╚Ťi, care confer─â interiorului un aspect u╚Öor.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: