Casă de țară din lemn tăiat în stil provensal: design de Elena Savchenko

Materiale naturale și rustice la maximum pe de o parte, soliditate și șic contemporan pe de altă parte. Designerul a reușit să le reunească pe toate într-o singură casă.

Suprafețele punctate sunt caracteristice stilului provensal și sunt impresionante în combinație cu luxul discret al stilului Art Deco.

Informații despre casă: Casa de țară cu două etaje 630 m² din șase piese. Un apartament cu un dormitor în suburbiile Moscovei.

Proprietarii apartamentului: un cuplu căsătorit cu trei fiice.

Ce doresc clienții: Casă provensală cu elemente art deco.

Casa de țară Planul de etaj 1.

planul etajului 2 al unei case de țară.

Această casă din lemn a fost construită la comandă. Prin invitarea designerului, clienții au decis că lemnul ar trebui să fie un element important al decorului interior. Proprietara a insistat asupra unui stil rustic provensal pentru interior, iar proprietarul a preferat un stil modern minimalism. Designerul Elena Savchenko s-a confruntat cu o provocare combină armonios aceste două stiluri. Interioarele fermei din lemn, în care proprietarii intenționau să locuiască permanent, trebuiau să fie nu doar confortabile, ci și reprezentative. Simplitatea stilului provensal se diluează în acest fel Interiorul are un aer Art Deco. Interiorul casei de țară din lemn s-a dovedit a fi atât confortabil și confortabil, cât și modern.

La alegerea culorilor care să domine interiorul, au fost luate în considerare mai multe opțiuni, dar atât clientul, cât și designerul au ajuns la opinia unanimă că nuanța caldă a lemnului se potrivește bine cu schema alb-negru. Aceste culori contrastante se regăsesc în aproape toate camerele. Iar o pată de culoare ocazională, cum ar fi comoda din holul de la intrare, adaugă o notă de bucurie de a trăi.

Citește mai mult  Casă de familie spațioasă în Harkov: designer Roman Lesovoy
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: