Lovitura elefantului: cum să decorezi în stil colonial

În mintea multora dintre concetățenii noștri, interiorul în stil colonial este puternic asociat cu aspirațiile oligarhice. Totul pentru că acest stil este extrem de insidios: un pic prea mult – și rostogolit în kitsch. Cum să îmbinăm cu gust Estul și Vestul, ne învață designerul Margarita Mustafina și Exotic Classics.

Interioarele foto ale apartamentelor de stil clasic pot fi găsite o mulțime de trucuri decorative interesante. De exemplu, un panou etnic tridimensional, în care personajele colorate sunt reprezentate pe un fundal alb-negru.

Stil colonial Fuziunea dintre clasicii europeni și elementele tradiționale orientale Apartamentul are întotdeauna un aspect nobil și festiv, datorită decorului luxos, materialelor naturale și elementelor exotice. Interioarele clasice ale apartamentelor de lux nu pot decât să beneficieze de introducerea unor elemente coloniale.

În acest proiect ( un apartament în București cu o suprafață de 166 mp. . Designerul Margarita Mustafina a folosit tehnici distinctive de design colonial, amestecând orientalul și occidentalul, clasicul și etnicul, simetria puternică și pictura monumentală. Ca urmare, apartamentul în stil clasic are o schemă de culori orientale vibrante, dar calde.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: