Cas─â de ╚Ťar─â cu motive retro ├«ntr-un apartament tipic de mare ├«n─âl╚Ťime

Lofturile nu ├«nseamn─â neap─ârat design industrial, beton ╚Öi cabluri suspendate. Stilul brutal la mod─â are versiuni romantice confortabile. Designerii Ilya Khomyakov ╚Öi Svetlana Gorbacheva arat─â cum folosind lemn, c─âr─âmid─â ╚Öi decora╚Ťiuni simple pentru a da un aspect de cas─â de ╚Ťar─â cu motive retro.

Amenajarea open space a apartamentului de 80 mp permite organizarea unui spa╚Ťiu confortabil, plin de o varietate de detalii.

Detalii despre apartament: Apartament de 80 mp, ferestre pe dou─â laturi.

Despre proprietari: Fată, studentă la MSU, pasionată de desen, muzică și fotografie

Dorin╚Ťele clientului: lemn ╚Öi c─âr─âmid─â, naturale╚Ťe ╚Öi naturale╚Ťe.

Apartamentul studen╚Ťesc de 80 de metri p─âtra╚Ťi a fost proiectat ini╚Ťial pentru un spa╚Ťiu de locuit ├«n stil mansard─â. Acest lucru se datoreaz─â spa╚Ťiului deschis mare, absen╚Ťa parti╚Ťiilor inutile, mult─â lumin─â, ferestre pe dou─â laturi. Cu toate acestea, ├«n procesul de lucru la proiect, designul s-a ├«nmuiat treptat, a devenit mai feminin ╚Öi mai confortabil. Atmosfera de mansard─â este creat─â de pere╚Ťii din c─âr─âmid─â ╚Öi de iluminatul ascetic. Lemnul natural, nevopsit, face ca interiorul s─â fie foarte cald ╚Öi confer─â un aer rustic ton. Rezultatul este un interior confortabil, u╚Öor romantic, care aminte╚Öte de o cas─â de ╚Ťar─â.

Un mic hol de intrare limitat de contratrepte ╚Öi de un perete portant. ├Än plus fa╚Ť─â de un dulap, pasajul ├«n form─â de L g─âzduie╚Öte c├óteva fotolii: v─â pute╚Ťi a╚Öeza ╚Öi v─â pute╚Ťi schimba pantofii. Dulapurile cu u╚Öi cu lamele albe amintesc de stilul provensal. Covoarele etnice, co╚Öurile de r─âchit─â ╚Öi sfe╚Önicele masive accentueaz─â tema rustic─â.

Imediat din hol ├«n zona de luat masa. Face parte dintr-un spa╚Ťiu deschis mare, al─âturi de buc─ât─ârie ╚Öi de camera de zi. Dispunerea ├«n plan deschis face ca ├«nc─âperea s─â fie spa╚Ťioas─â ╚Öi luminoas─â, renun╚Ť├ónd la coridoarele care "m─ân├ónc─â" spa╚Ťiul util.

Cite╚Öte mai mult  Familie prietenoas─â de ├«nalt─â tehnologie - apartament cu trei camere, cu spa╚Ťiu pentru toat─â lumea: designerul Petr Balashov

Mobilierul din bucătărie și din sufragerie este realizat din lemn făcut la comandă. Stăpânei apartamentului îi place tot ce este natural, așa că textura naturală a materialului și culoarea au fost păstrate ori de câte ori a fost posibil.

Buc─ât─âria-sufragerie este separat─â de camera de zi printr-un perete desp─âr╚Ťitor ├«nalt de mobilier. Acest lucru creeaz─â o atmosfer─â mai intim─â ├«n sala de mese, dar nu pare mic─â ╚Öi ├«nghesuit─â din cauza spa╚Ťiului deschis. Un perete desp─âr╚Ťitor ofer─â spa╚Ťiu de depozitare suplimentar. U╚Öile din lemn cu panouri ├«ncrustate sunt un adev─ârat punct de atrac╚Ťie.

Dac─â ├«nc─âperea are multe ferestre, nu ave╚Ťi unde s─â v─â pune╚Ťi mobila? Nu, deloc. De-a lungul ├«ntregului perete cu dou─â ferestre, designerii construiesc un raft mare "prin" rafturi. Ferestrele sunt ├«ncadrate de ni╚Öe cu canapele mici integrate, care se integreaz─â perfect ├«n mediul ├«nconjur─âtor general. ╚śi exist─â o mul╚Ťime de spa╚Ťiu de depozitare ├«n camer─â.

În zona de living

├Ämpodobi╚Ťi camera de zi cu un candelabru neobi╚Önuit de l─âmpi rotunde mari pe suspensii lungi. Plafonierele din sufragerie exploateaz─â, de asemenea, stilul loft. O zon─â de relaxare confortabil─â este ├«mbun─ât─â╚Ťit─â de ╚Ťes─âturi: modelele etnice de pe covor ╚Öi fotoliu ├«ndulcesc atmosfera brutal─â ╚Öi adaug─â culoare. Fotoliile verzi joac─â un rol de accent, iar pernele ├«n dungi eman─â un farmec retro.

Farmecul interiorului este creat de accesorii: vaze ╚Öi co╚Öuri, sculpturi ╚Öi flori. Un interesant ╚Öi u╚Öor de f─âcut decora╚Ťiuni sunt sertarele de pe p─âr╚Ťile laterale ale patului, decorate cu o fr├ónghie groas─â.

Loggia este par╚Ťial contopit─â cu camera de zi: ramele ferestrelor sunt ├«ndep─ârtate, iar camerele sunt conectate printr-o u╚Ö─â deschis─â. Dac─â dori╚Ťi s─â diminua╚Ťi lumina ╚Öi s─â ad─âuga╚Ťi compartimente, trebuie doar s─â ├«nchide╚Ťi perdelele.

Cite╚Öte mai mult  Cum s─â transformi studioul ├«ntr-un apartament cu un dormitor f─âr─â a pune pere╚Ťi

Din camera de zi, un mic coridor duce la dormitor și la baie. Un panou de placaj de deasupra canapelei este o fereastră improvizată, care ar putea fi înlocuită ulterior cu un tablou.

Dormitorul are pere╚Ťi albi. O ambian╚Ť─â confortabil─â este creat─â de panourile din lemn din zona c─âp─ât├óiului. ╚Ües─âturile sunt un alt element important: culorile calde, saturate, dau o senza╚Ťie de via╚Ť─â camerei.

Dulapul alb din alcov aminte╚Öte de clape – un tribut adus pasiunii doamnei pentru muzic─â, la fel ca ╚Öi chitara din col╚Ť. Unul dintre pere╚Ťi este din c─âr─âmid─â – pentru atmosfer─â ╚Öi accent.

Tapetul apare ├«n b─âi: designerii au ales o acoperire rezistent─â la umezeal─â cu un imprimeu floral grafic ├«n stil "botanic". La fel ca ╚Öi rama baghetei care ├«ncadreaz─â oglinda, ele creeaz─â un efect retro romantic ├«n pere╚Ťii brutali de c─âr─âmid─â.

Pere╚Ťii verzi din baie nu sunt doar o acoperire practic─â, ci ╚Öi un element al ├«ntregului proiect

Proiect Câștigătorul concursului pentru cel mai bun design plat la .

Proiecte plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului de design experimental Racurs Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului de design experimental Racurs Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: