Marea cas─â american─â: designerul Natalia Mitrakova

Este posibil s─â alege╚Ťi un stil de camer─â de zi ├«n cataloagele de interioare pentru o lung─â perioad─â de timp – poate fi luxos, laconic, la mod─â….. Sau o situa╚Ťie ├«n care ambele p─âr╚Ťi au de c├ó╚Ötigat: o cas─â clasic─â, dar confortabil─â, plin─â de lumin─â.

Stiluri de living de inspira╚Ťie american─â, proiectul de decorare al designerului Natalia Mitrakova este participant la concursul Best Interior Textile Design.

Interior lini╚Ötit ╚Öi luminos, cu mobilier clasic Aceasta a fost dorin╚Ťa clientului pentru aceast─â cas─â. Pentru a diversifica ╚Öi decora cu stil spa╚Ťiul pentru o familie de patru persoane, designerul Natalia Mitrakova a folosit obiecte de epoc─â- lamp─â de podea, fotolii ╚Öi textile de la produc─âtori americani ╚Öi britanici. Draperii grele, discrete, dar evident scumpe, o canapea nobil─â de cafea deschis─â, cu perne pe ea.. Totul se ├«mbin─â, totul se suprapune, se potrive╚Öte cu culorile. Dormitorul pentru adul╚Ťi este decorat ├«n argintiu ╚Öi albastru. Se remarc─â mobilierul din camera copiilor, unde p─âs─ârile paradisului s-au a╚Öezat pe c─âp─ât├ói ╚Öi pe perne, ╚Öi perdelele originale, care se transform─â ├«n marchiz─â, ├«n sala de activit─â╚Ťi pentru copii, aflat─â chiar sub acoperi╚Ö. Cas─â foarte respectabil─â, confortabil─â ╚Öi pl─âcut─â, un adev─ârat vis american.

Cite╚Öte mai mult  Interior ├«n detalii: cum s─â transformi o Hru╚Öciovka ├«ntr-un loft la mod─â
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: