Un apartament cu un dormitor într-o casă de cărămidă: proiect de Anna Vladimirova

Combinația de culori taupe nu pare plictisitoare atunci când o amesteci cu reflexii. Implică materiale neconvenționale în designul tău interior, iar casa ta va fi mereu într-o stare de bună dispoziție.

Apartamentul cu două camere este proiectat folosind o combinație clasică de negru și galben. Principalul element decorativ este suprafața lucioasă a sticlei, care este prezentă atât în camera de zi, cât și în bucătărie.

Informații plate: Un apartament cu două dormitoare de 66 de metri pătrați. . Într-o clădire de cărămidă cu 9 etaje din București, fațadele bucătăriilor sunt din aceeași sticlă. Saratov.

Proprietarii apartamentului: Femeie de afaceri, manager de afaceri.

Ce vrea clientul: interior funcțional și frumos.

Planuri de etaj pentru un apartament cu un dormitor într-o clădire din cărămidă.

Designul acestui apartament cu un dormitor este o colecție de modele neobișnuite. Gama de bază pe care este construit interiorul este nuanțele de gri-negru-maro. Deci, detaliile mici de galben cald sunt deosebit de izbitoare. Un fotoliu în camera de zi și o canapea mică în bucătărie sunt accente galbene. Dar, pe lângă o gamă de culori interesantă, designerul a decis să facă un pas îndrăzneț. În camera de zi, doi pereți sunt acoperiți cu sticlă neagră masivă. Planul mare și lucios reflectă frumos lumina de la becurile încorporate în rafturile suspendate și oferă, de asemenea, un fundal excelent pentru tablouri, accesorii decorative și un televizor. Fronturile de bucătărie sunt, de asemenea, realizate din aceeași sticlă.

Pentru a adapta apartamentul cu două camere la nevoile noii proprietare, a fost nevoie de o reamenajare mică sau deloc. Câteva mici modificări au avut loc în baie, unde zona de bucătărie a fost ușor mărită, și în dormitor, unde a fost organizat un dulap de tip walk-in.

Citește mai mult  Cameră dublă provensală: design de Olga Chebanova

Spațiu amplu de depozitare în zona de lounge. Ușile din sticlă sunt formate din părți transparente și opace, permițându-vă să expuneți lucruri frumoase și să ascundeți în același timp un pic de dezordine. Holul are, de asemenea, un mic dulap pentru îmbrăcăminte exterioară. Ușile cu oglinzi extind vizual spațiul holului. O ușă deschisă care duce în camera de zi urmărește același scop.

Spiritul întreprinzător al designerului se manifestă în culoarea tavanelor, care sunt vopsite în gri deschis ( face ca fiecare cameră să fie confortabilă ) în combinația de forme și stiluri diferite ale lămpilor; în camera de zi, când canapeaua și fotoliile din colecții diferite sunt combinate. Aceste tehnici creează aspectul de dezordine creativă în apartament.

În nișa din holul de la intrare se află un dulap încorporat pentru hainele de exterior și o mică comodă pentru obiecte mici. Ușile cu oglinzi extind vizual un hol mic.

Principala sursă de lumină din hol sunt spoturile încastrate deasupra unei noptiere. Având în vedere că lumina lor este reflectată și în oglinda de la intrare, acest lucru este suficient pentru o cameră mică.

Canapeaua și fotoliul raționalizate susțin forma circulară a măsuței de cafea și lămpile aerisite. Suprafața netedă a peretelui acoperit cu sticlă mată este fundalul perfect pentru orice experiment de design.

Vizavi de canapea se află două dulapuri mari; în mijloc există spațiu pentru un televizor montat pe o suprafață de sticlă.

Compoziția zonei TV, flancată de dulapuri amplasate simetric, este imediat atrăgătoare. Reflexiile strălucitoare de pe suprafața de sticlă vă pun într-o dispoziție romantică.

Citește mai mult  Viața este bună: Apartament de licență într-un stil fusion

Blatul de lucru din bucătărie, pervazul ferestrei și bara de mic dejun formează o simbioză. Pentru mai multă comoditate, o masă rotundă, care poate fi mutată cu ușurință în și din canapea, este atașată la tejghea.

O parte din fronturile de bucătărie sunt, de asemenea, finisate în sticlă neagră. Colțul tăiat al camerei și lipsa unei uși care să se deschidă îi conferă o formă neobișnuită și un sentiment de libertate. Peretele șorțului de bucătărie este placat cu imitație de mozaic.

Sistemul de iluminat din dormitor este format dintr-un candelabru și spoturi, încorporate în jurul camerei. O oglindă rotundă împărțită în mai multe cercuri pentru a capta strălucirea.

Pentru a nu aglomera spațiul mic din dormitor, cantitatea de mobilier este minimă, iar tot ceea ce este inutil este ascuns într-un dressing separat. Pentru a economisi spațiu în dormitor, colțul dulapului a fost tăiat.

Peretele din fața dressingului este decorat cu oglinzi înalte. Este foarte convenabil, pentru că îmbrăcându-se dimineața pentru muncă, cineva ar dori să se vadă pe sine însuși pe toată lungimea. De asemenea, face ca culoarul să pară mai larg.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: