Minimalism și flori într-un interior plat: design de biroul de arhitectură SL Project

Proiect strict alb cu utilizarea tehnicilor de extindere a spațiului vizual, a elementelor de stil ecologic și a decorului cu flori proaspete.

Baza acestui proiect Minimalismul auster clasic completat de mici accente ecologice.

Room Flowers in the Interior of an Apartment by SL Project Architectural Bureau – Participant la concursul "Most Conceptual Interior: A Bright Idea" la

Pereți albi, mobilier ușor pe picioare metalice, spații deschise care găzduiesc atât o măsuță de cafea sub forma unui copac tăiat, cât și pietre decorative și, cel mai important.. Flori de cameră utile într-un apartament care ocupă un raft cu trei niveluri.

Șemineul electric îngust, înglobat delicat în nișa din living, scaunele de designer din birou și din camera copiilor continuă motivele naturale. În fotografia florilor de interior din apartament este dificil de văzut ușa cu oglindă de lângă raft, așa că, în mod natural, reflectă interiorul camerei, transformând-o într-un spațiu infinit. Același scop este urmărit și de alegerea culorii interioarelor: pereții, podeaua și tavanul albe creează o senzație de imponderabilitate.

Citește mai mult  Soluție de baie pentru casa de la țară: Architectural Group Rehouse design
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: