Minsk: mini-loft 38 mp.

Stilul perfect pentru apartamentul unei persoane tinere. Spa╚Ťiu deschis la maximum, finisaje austere, ascetice, mobilier minimalist – toate aceste elemente confer─â interiorului un caracter masculin.

Motto-ul apartamentului este "nimic inutil"! Nu exist─â pl─âci de gips-carton complicate, nici finisaje scumpe, nici m─âcar mobilier inutil. Totul este strict func╚Ťional.

Spa╚Ťiul este ├«mp─âr╚Ťit ├«n zone prin intermediul unor pere╚Ťi desp─âr╚Ťitori ╚Öi diferen╚Ťe de ├«n─âl╚Ťime. Locul de munc─â a fost amplasat pe un podium, sub care a fost creat un sistem de depozitare. ├Än─âl╚Ťimea tavanului ├«n apartament este de 3 metri, astfel ├«nc├ót jocul cu un nivel diferit al podelei nu a afectat senza╚Ťia general─â de spa╚Ťiu. Dar a fost un mod simplu, dar eficient de a sublinia ╚Öi de a spori acest sentiment, a╚Öa cum a sugerat designerul.

├Ändep─ârta╚Ťi toate u╚Öile ╚Öi permite╚Ťi ca spa╚Ťiul s─â curg─â f─âr─â probleme dintr-o camer─â ├«n alta. Pentru a maximiza lumina natural─â a soarelui chiar ╚Öi ├«n cele mai ├«ndep─ârtate col╚Ťuri ale apartamentului, au fost t─âiate deschideri suplimentare ├«n pere╚Ťii sub╚Ťiri care separ─â camera de zi ╚Öi coridorul, baia ╚Öi buc─ât─âria. Iar singura u╚Ö─â de la baie, care, ├«n virtutea caracterului mai intim al camerei, ar trebui s─â fie ├«nchis─â, este acoperit─â cu o perdea grea.

Pere╚Ťii desp─âr╚Ťitori, chiar ╚Öi t─âia╚Ťi prin deschideri de ferestre, men╚Ťin interiorul clar zonat. Iar deschiderile, ├«n loc de u╚Öi, ajut─â la integrarea spa╚Ťiului ├«ntr-un ansamblu omogen. Pe fondul acestei combina╚Ťii de culori placide, accentele de ro╚Öu aprins, cum ar fi perdeaua din baie, atrag imediat aten╚Ťia.

Informa╚Ťii despre obiect:
Loca╚Ťie: Minsk, Belarus
Suprafa╚Ťa: 38 mp..
Anul: 2007
Designer: Natalia Galonskaya
ngalonskaya
+375.29.625.45.10
Foto: Nikita Bezrukov

Cite╚Öte mai mult  Proasp─ât: apartamentul unei regine a z─âpezii, al unui rege ╚Öi al unei prin╚Ťese

În fotografie: designerul Natalia Galonskaya

Un sistem de iluminat interesant. «Scoate╚Ťi-v─â" ├Än─âl╚Ťimea ├«nc─âperii este favorizat─â nu numai de u╚Öile deschise, ci ╚Öi de absen╚Ťa unor accesorii voluminoase ├«n tavan. Camera de zi este luminat─â doar de spoturi, ├«n timp ce lampa de birou lumineaz─â zona de lucru. Iluminatul principal este ascuns ├«n tavanul fals din hol ╚Öi buc─ât─ârie. ├Än camera de zi, lumina din tavanul suspendat intr─â prin mici decupaje laterale. ╚śi este suficient pentru a privi la televizor sau pentru a crea o ambian╚Ť─â romantic─â.

├Äntr-un spa╚Ťiu at├ót de mic ╚Öi cu o astfel de dispunere a unei garsoniere, via╚Ťa locuitorului este clar─â ca palma m├óinii sale. De aceea, nimic nu a fost ascuns. Dimpotriv─â, unele elemente au fost men╚Ťinute subliniate. De exemplu, exist─â ni╚Öe separate pentru ╚Ťevile de gaz, care sunt eviden╚Ťiate printr-o culoare mai ├«nchis─â ╚Öi un iluminat portocaliu aprins. ╚śi aceste ni╚Öe, ├«mpreun─â cu tuburile, devin un element decorativ ├«n sine. ├Än apartament nu exist─â dulapuri: c─âr╚Ťile ╚Öi vesela sunt a╚Öezate ├«n rafturi deschise, iar lucrurile sunt ╚Ťinute la vedere pe tijele de la intrare. Nici m─âcar podiumul nu a fost acoperit de un paravan decorativ Toate lucrurile sunt depozitate ├«n cutii de plastic transparente.

Planul ├«nainte de reamenajare: Planul p─âtrat al etajului, cu dou─â ferestre destul de mari, a oferit un teren pentru experimente ├«ndr─âzne╚Ťe.

Un plan de etaj cu dispunerea mobilierului: Modific─ârile aduse aspectului ini╚Ťial al garsonierei au fost minime. Micul hol dintre buc─ât─ârie ╚Öi holul de la intrare a fost transformat ├«ntr-un dulap. ├Äntre buc─ât─ârie ╚Öi dormitor a fost t─âiat─â o deschidere suplimentar─â.

deschideri de ferestre ├«n pere╚Ťii dintre camera de zi, buc─ât─ârie ╚Öi coridor joac─â un rol dublu nu numai c─â ├«╚Öi ├«ndeplinesc func╚Ťia intrinsec─â, dar ╚Öi rup vizual peretele desp─âr╚Ťitor, integr├ónd astfel ╚Öi mai mult spa╚Ťiul ├«ntr-unul singur, dar, ├«n acela╚Öi timp, f─âr─â a-l transforma ├«ntr-un studio.

Cite╚Öte mai mult  Cald sau rece: dou─âzeci de nuan╚Ťe de gri pentru b─ârbatul energic

Lini╚Öti╚Ťi, lipsi╚Ťi de orice ornament, pere╚Ťii vopsi╚Ťi ├«n diferite nuan╚Ťe de gri sunt meni╚Ťi s─â imite cimentul gol al fabricilor abandonate transformate ├«n locuin╚Ťe. Biroul arat─â de parc─â ar fi fost ieri doar un banc de lucru ├«n garajul cuiva.

Frigiderul este ├«ncastrat ├«ntr-o ni╚Ö─â special construit─â. Este o u╚Öurare vizual─â buc─ât─âria ╚Öi a f─âcut-o mai spa╚Ťioas─â.

O solu╚Ťie minimalist─â necesit─â ├«ntotdeauna o ordine perfect─â: diverse elemente esen╚Ťiale de buc─ât─ârie, folosite de obicei zilnic ╚Öi depozitate pe mas─â, au fost adunate pe o mas─â lateral─â. Exist─â, de asemenea, o plac─â de t─âiat ╚Öi un co╚Ö de gunoi pentru tac├ómuri.

Mobilierul minimalist, aproape ascetic, din buc─ât─ârie spore╚Öte impresia general─â a interiorului: nu exist─â dulapuri de buc─ât─ârie tradi╚Ťionale, ma╚Öini de sp─âlat vase sau chiar un cuptor. Ustensilele sunt limitate la strictul necesar.

Cuptorul mare, chiuveta dubl─â ╚Öi hota puternic─â par s─â ├«ncurajeze experimentele culinare. ╚śi asta pentru un motiv ├«ntemeiat! La urma urmei, ├«n aceast─â buc─ât─ârie au fost create ╚Öi proiectate meniurile a patru restaurante de mare succes…Un buc─âtar care a devenit ulterior absolvent al academiei de haute cuisine Le Cordon Bleu din Paris.

Garderoba p─âstreaz─â lucrurile ├«n ordine cu rafturi suspendate ╚Öi cuier. Observa╚Ťi iluminatul ├«ncastrat ├«n perete de-a lungul marginii inferioare, care lumineaz─â exact zona ├«n care nu p─âtrunde lumina natural─â sau lumina din tavan.

├Än baie, podeaua a fost ridicat─â cu dou─â trepte. Aceast─â solu╚Ťie face posibil─â ├«nconjurarea c─âzii de baie cu o podea din lemn. Probabil singurul loc din apartament unde sunt ascunse utilit─â╚Ťile.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: