Un loft șic într-un fost loft

Nu este un secret c─â designerii ├«╚Öi fac cele mai interesante interioare pentru ei ├«n╚Öi╚Öi. De data aceasta, am fost ├«n apartamentul Anastasiei Rostova pentru a vedea cu ochii no╚Ötri cum s─â amenaj─âm o locuin╚Ť─â spa╚Ťioas─â pe un etaj tehnic ╚Öi s─â o termin─âm ├«n stilul "loftului rafinat".

Amestecând diferite stiluri în designul interior, introducând elemente neașteptate în stiluri familiare, designerii creează proiecte cu adevărat unice. Anastasia Rostova a adăugat culori vii și imprimeuri florale la designul uscat al mansardei.

Informa╚Ťii despre apartament: O parte a etajului tehnic de la etajul 15 al unei cl─âdiri reziden╚Ťiale din suburbiile din Rostov-on-Don.

Despre proprietari: arhitectul și familia sa.

Ini╚Ťial, Anastasia Rostova pl─ânuia s─â ├«nfiin╚Ťeze aici biroul unui studio de design, ├«ns─â planurile s-au schimbat – marile spa╚Ťii goale au fost transformate ├«ntr-un penthouse original ╚Öi confortabil pentru designer ╚Öi familia sa. Un spa╚Ťiu deschis ╚Öi mult spa╚Ťiu pe podea ├«nseamn─â c─â v─â pute╚Ťi sim╚Ťi liber s─â folosi╚Ťi culori vii ╚Öi idei interesante. Textilele joac─â un rol esen╚Ťial ├«n decorarea spa╚Ťiilor: ╚Ťes─âturile colorate, covoarele, cuverturile de pat ╚Öi tapi╚Ťeria mobilierului aduc confort ╚Öi distrac╚Ťie ├«n interior.

Iat─â cum arat─â apartamentul din fa╚Ťa u╚Öii de la intrare. Spa╚Ťiul este ├«mp─âr╚Ťit ├«n dou─â p─âr╚Ťi. ├Än dreapta se afl─â zona comun─â: buc─ât─ârie-sufragerie-salon, cu acces la balcon; ├«n st├ónga se afl─â u╚Öile care duc la dormitoarele individuale ╚Öi la baie. Coridorul este doar un indiciu – pasajul este delimitat de pere╚Ťi-colonii din c─âr─âmid─â, mo╚Ötenire a structurilor de sus╚Ťinere a mansardei. Pere╚Ťii, podeaua ╚Öi tavanul de culoare deschis─â din camera de zi contrasteaz─â cu decorul gri ├«nchis din zona coridorului, o diviziune cromatic─â distinctiv─â care ├«mparte spa╚Ťiul, precum ╚Öi pere╚Ťii desp─âr╚Ťitori.
Interesant este designul plafonului suspendat – ├«ntre gips-carton ╚Öi acoperi╚Ö exist─â o lumin─â LED ascuns─â care d─â lumin─â albastr─â ├«n jurul perimetrului, f─âc├ónd ca tavanul s─â par─â tridimensional ╚Öi mai ├«nalt. V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â nu exist─â practic niciun candelabru ├«n camer─â. Lumina este asigurat─â de l─âmpi de perete, de podea, spoturi pe ╚Öine ╚Öi iluminat ├«ncastrat.

Cite╚Öte mai mult  Cum s─â stoarce╚Ťi func╚Ťionalitatea unui dormitor cu trei camere ├«ntr-un studio de 50 m: proiectul Anastasiei Kuznetsova

Interiorul urmeaz─â formula binecunoscut─â: Pere╚Ťi ╚Öi mobilier neutru – detalii ╚Öi decor luminos. Aceast─â abordare are un avantaj important: dac─â te-ai plictisit de interior, schimbarea textilelor ╚Öi a accesoriilor este mult mai u╚Öoar─â dec├ót ├«nceperea unei renov─âri complete a apartamentului. Iar interiorul este transformat dincolo de orice recunoa╚Ötere.

O mas─â de pale╚Ťi este o solu╚Ťie familiar─â pentru un interior de mansard─â. Un aspect mai elegant poate fi ob╚Ťinut prin vopsirea paletului ├«n alb ╚Öi punerea de sticl─â deasupra. Literele tridimensionale fac din mas─â o oper─â de art─â.

Pentru a ascunde coloana incomod─â, designerul a ag─â╚Ťat o oglind─â ├«ngust─â lipit─â de perete, acoperind o parte din structur─â. Ca urmare, coloana a devenit mai "├«ngust─â" ╚Öi mai u╚Öoar─â, iar ├«n interior au ap─ârut efecte vizuale interesante.

O parte a peretelui este l─âsat─â a╚Öa cum este: betonul cenu╚Öiu brut este o "ram─â" excelent─â pentru tablou ╚Öi un fundal pentru ╚Ťes─âturile multicolore. Al─âturi de ea, chiar ╚Öi o simpl─â plint─â alb─â ╚Öi neagr─â ╚Öi pere╚Ťii albi arat─â frumos ╚Öi ├«ngrijit: ordinea, cur─â╚Ťenia ╚Öi culoarea ies din haos.

O varietate de stiluri de design continu─â s─â ├«╚Öi fac─â apari╚Ťia ├«n interiorul apartamentului. Balconul are o atmosfer─â relaxat─â, sudic─â: pufurile rotunde, colorate ╚Öi din r─âchit─â de pe podea v─â invit─â s─â arunca╚Ťi conven╚Ťiile ╚Öi s─â "fi╚Ťi ca ni╚Öte copii". Un palmier ├«ntr-o cad─â face, de asemenea, aluzie la o vacan╚Ť─â de var─â fierbinte. Chiar ╚Öi atunci c├ónd afar─â e iarn─â.

├Än dormitor, c─âr─âmida brutal─â este vopsit─â cu vopsea alb─â, ceea ce o face mai confortabil─â ╚Öi mai curat─â. "Nu dormi niciodat─â singur", ├«ndeamn─â inscrip╚Ťia de pe capul de pat din plastic. Panouri din plastic ├«n spatele c─âp─ât├óiului cu litere decupate – o modalitate rentabil─â de a face un pat original.

Cite╚Öte mai mult  Designul modern al camerei de zi: designerul Natalia Eliseeva

Un decor foarte interesant se ob╚Ťine atunci c├ónd diferite stiluri de interior sunt amestecate ├«ntr-un cocktail original. Un fotoliu clasic sculptat, cu o tapi╚Ťerie surprinz─âtoare, ├«nt├ólne╚Öte o banc─â consol─â neobi╚Önuit─â ╚Öi elementele din camer─â

Proiect – Cel mai bun participant la concursul de decora╚Ťiuni interioare textile la .

Catalog de proiecte plate

Interiorul apartamentului din proiectul decoratorului Ekaterina Fedorchenko Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de Dominant Architects Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului de interior Ekaterina Kolegova
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: