Nijni Novgorod: apartament 56,9 mp.

Cine ar fi crezut că, aproape fără a schimba aspectul, acest apartament Hrușciovka cu trei camere ar putea avea atât de mult spațiu și interioarele ar părea atât de spațioase încât orice ocupant al unui apartament "de dimensiuni mari" ar invidia.

Albul este un adevărat salvator pentru încăperile mici, slab luminate, așa cum erau ele. Pentru a evita "plictiseala bolnăvicioasă", designerul a fost inventiv în aranjarea unor accente frumoase și sonore, folosind, de asemenea, multe obiecte din colecția familiei. O soluție non-standard – pentru a combina funcțiile de dormitor, sufragerie și cameră de zi într-o cameră mare – a permis să elibereze camera adiacentă, care a fost transformată într-un birou, esențial pentru munca la domiciliu.

Informații despre obiect:
Locație: Nijni Novgorod
Dimensiune: 56,9 mp.
Anul: 2012
Autor de proiect: Anna Kiseleva
Foto: Valeriy Shibanov

Foto: Anna Kiseleva, designer de interior

Apartamentul pentru un tânăr cuplu căsătorit a fost proiectat pentru a menține bugetul la un nivel minim. «Deschideți-l" Pereții albi, tavanul, ușile și unele piese de mobilier albe au contribuit la aducerea luminii.

Posibila sosire a unui copil este luată în considerare ( camera ipotetică pentru copii adiacentă camerei de zi este lăsată aproape goală ). Autorul și executanții proiectului au construit un mezanin deasupra golului dintre hol și bucătărie și au renovat, de asemenea, două dulapuri și o comodă. O parte din mobilier a fost realizat după schițele lor, ținând cont de dimensiunile reduse ale camerelor. Lemnul de culoare caldă este completat de detalii decorative luminoase, în principal textile. Obiectele sovietice și din epoca pre-revoluționară au oferit accente interesante, unele dintre ele găsindu-și aplicații destul de practice.

Înainte de reamenajare, apartamentul era format din camere mici și o bucătărie minusculă. Acestea au fost lăsate în limitele lor inițiale.

După reproiectare Modificările sunt minime, dar semnificative. Ușa de la birou este ușor retrasă pentru a face o canapea mică în colț pentru a dormi doi oaspeți în plus. Bucătăria a fost dotată cu un () a trebuit să obțină permisiunea furnizorului de gaz pentru a tăia țevile și a fost instalat un dulap încăpător deasupra blatului de lucru. Poziția WC-ului a fost schimbată prin rotirea acestuia la 90 de grade: pe lângă faptul că este mai comod (nu mai trebuie să stai în lateral ca înainte ) există suficient spațiu pentru o chiuvetă mare.

Citește mai mult  Cu vedere la râu. Proiect de Natalia Solntseva

Fiecare detaliu al micului hol de intrare promite "evoluții" interesante Interioarele prezintă o ușă de intrare tapițată cu piele roz și mâner elegant, un alcov cu panouri de scândură, cu un cuier compact și un dulap de pantofi, și chiar un coș de fum lăsat la vedere și vopsit în culoarea pereților.

Podeaua ( linoleum pe placaj ) este aceeași în toate camerele, inclusiv în bucătărie: această metodă, împreună cu aceeași culoare a pereților, face ca designul interior al apartamentului de dimensiuni mici să fie mai omogen și nu se ceartă cu accentele de culoare. Partea inferioară a mezaninului dintre bucătărie și hol este acoperită din exterior cu scândură de aceeași culoare cu podeaua.

Peretele despărțitor dintre camerele de pe coridor este tapițat cu "chintz vesel". Dar toate celelalte detalii ale acestei puneri în scenă.. alb. Două butoaie vechi Croupboard-ul a fost rearanjat pentru a ține machiajul și pensulele de pantofi.

Deasupra canapelei convertibile, care servește ca un pat dublu- O expoziție a unei colecții familiale de obiecte de artă pe un perete alb; piesele nepotrivite se potrivesc perfect.

Principalele accente decorative din camera de zi sunt plasate datorită textilelor. Este ușor de schimbat după cum doriți și, în același timp, starea de spirit a camerei. Detaliu interesant: două perdele cu modele diferite, moderne și de epocă, jucând pe "legătura dintre timpuri".

În loc de televizorul plictisitor de pe peretele din fața canapelei.. Cel mai important lucru este bioșemineul . Dedesubt, un piedestal multifuncțional: este un raft pentru suveniruri, o bancă și, pentru orele de somn, o spălătorie spațiu de depozitare pentru pernele de canapea. La capătul camerei Garderoba aproape invizibilă și se confundă cu pereții.

Verdele și albastrul trendy al pernelor sunt deosebit de izbitoare pe fundalul acromatic. Nu ar trebui să existe prea multe accente izbitoare: cel mai important lucru este modul corect de a le prezenta.

Citește mai mult  Apartament în tonuri albe, cu un minim de mobilier și decor: designer Natalia Sherstneva

Ceasul minimalist ( ca și corpul de iluminat din birou ) a fost realizat de Nikolaj Bugrov ( bugrov.pro )- Un accent laconic într-un domeniu în care focul viu este menit să joace un rol central.

Mai multe accesorii sunt adunate într-un grup, unde se pun în valoare în mod spectaculos, având un aspect mult mai deosebit decât singure.

Comoda restaurată și bufetul cu colecția sa de porțelan se armonizează cu culorile mesei și ale podelei moderne, făcând ca întregul aranjament al zonei de luat masa să arate remarcabil de coerent și natural.

Picioarele solide, în formă de cruce, ale mesei flanchează picioarele albe, subțiri și aproape invizibile ale scaunelor: aceste detalii subtile creează o senzație de spațiu deschis.

o combinație neobișnuită de lămpi: o pereche de lămpi de metal în stil scandinav deasupra mesei și o placă de tavan în zona de lounge, de parcă ar fi venit din anii '60. Juxtapunerea lor pare naturală față de cortina cu design retro.

Estetica funcțională a bucătăriei este proaspătă și chiar cochetă, deși poziționarea și dimensiunea tuturor accesoriilor a fost atent calculată. unitatea de perete a fost plasată mai sus decât de obicei pentru a permite amplasarea a două rânduri de șine de tavan pentru accesorii de bucătărie.

Ieftin, dar elegant: Un șorț simplu de gresie albă se transformă într-un aspect retro sofisticat cu chit negru care se armonizează cu designul aparatelor. Un blat de masă cu efect de lemn și robinetele de gaz galben aduc soarele înăuntru O notă de .

Prezentarea suporturilor de pahare din perioada sovietică, lustruite la un nivel ridicat de strălucire, se integrează organic în conceptul unui spațiu de locuit modern, în care rădăcinile și tradiția sunt respectate.

Piesele vechi interesante se potrivesc bine cu obiectele moderne și simple, principalul lucru în acest cartier.. Echilibrul culorilor și alegerea corectă a accentelor.

Citește mai mult  Departe de Rai

Lipsa de colorit și respectarea obiectelor funcționale, cum ar fi aragazul cu gaz, care nu putea fi ascuns, au făcut ca această bucătărie să fie foarte confortabilă. Toate modulele sunt echipate cu mânere lungi practice.

Între dulapul cu vase și frigiderul încorporat pe o parte și ușa.. pe de altă parte, o mică masă de bar pentru două persoane pentru o gustare rapidă. «La pământ." cinele se țin în living-sufragerie.

Un birou cu echipament de birou, un fotoliu confortabil pe rotile, o bibliotecă și un șevalet tot ce ai nevoie pentru a lucra creativ acasă, dar camera pare atât de liberă. Secretul constă în combinația de culori și în alegerea unui mobilier care nu ocupă mult spațiu, cu excepția biroului mare.

Combinația îndrăzneață de draperii negre și organza cu model alb a conferit acestei camere un caracter unic. Dar este, de asemenea, foarte practic: perdelele ușoare oferă protecție împotriva razelor directe ale soarelui, iar cele negre și groase oferă umbra perfectă, dacă este necesar.

Candelabrul minimalist se armonizează perfect cu estetica practică a biroului și nu intră în conflict cu exponatele de pe raftul din tavan.

O veche magazie a fost renovată și transformată într-o vastă bibliotecă.

În baia mică, un set solid de instalații sanitare.. Și toate acestea datorită unui calcul atent al dimensiunilor fiecărui articol. Spațiul este ocupat de modelul de podea și de lavoarul montat pe blatul cu două uși.

Este o soluție îndrăzneață.. podeaua unei mari "table de șah" ( acestea sunt în mod obișnuit considerate a reduce vizual dimensiunea interioarelor ) iar accentele de turcoaz dau băii o notă de caracter.

Detaliile de epocă sunt prezente și în baie: oglinda din "sculptată" Suportul ( de fapt din plastic și vopsit în culoarea potrivită ) și suportul pentru periuța de dinți- O cană veche de apă minerală din ceramică cu mâner de țeava de băut, care și-a pierdut funcția de bază, dar a dobândit una nouă și a decorat interiorul băii.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: