O cameră dublă cu balcon atașat: proiect realizat de ART Studio Design & Construction

Numeroase piese iconice ale unor designeri de renume internațional au fost folosite în acest interior. Acestea se integrează armonios în interiorul laconic și coexistă într-un mod prietenos cu operele de artă, care sunt, de asemenea, numeroase în apartament.

Apartamentul este plin de detalii de accent – nu numai opere de artă și obiecte de artă proeminente, ci și mobilier, care este un clasic al designului de obiect.

Informații despre apartament: Apartament cu două camere de 98 mp. m în centrul istoric al orașului Sankt Petersburg.

Proprietarul apartamentului: o fată tânără cu un stil de viață activ.

Dorințele clientului: Interioare spațioase, concise și luminoase, forme simple și materiale naturale.

Schema unui apartament cu 2 camere după conversie.

Înainte ca designerii de la ART Studio Design& Construcții" Provocarea a fost cum să reproiectăm un apartament cu două dormitoare pentru a maximiza spațiul de locuit și a evidenția meritele acestui apartament. Cert este că apartamentul tinerei gospodine se află la ultimul etaj al unui complex de apartamente de la etajul nouă și are un aspect "franțuzesc" Balcoane cu geamuri panoramice, care oferă o priveliște magică asupra centrului orașului, Malaya Nevka și Insula Krestovsky. Autorii proiectului au găsit soluția de a replanifica apartamentul cu două camere atunci când au văzut pentru prima dată spațiul. Proiectanții au încercat să fie creativi în designul lor și să creeze un spațiu deschis maxim prin combinarea bucătăriei-sufragerie cu livingul și prin adăugarea de balcoane cu geamuri continue pe partea frontală acest lucru a permis nu numai creșterea spațiului de locuit, ci și iluminarea apartamentului și, bineînțeles, deschiderea unei priveliști panoramice a orașului de pe Neva.

Citește mai mult  Trei dormitoare în casa TM-25: Proiect de Michael și Helen Miroshkin

O atenție deosebită a fost acordată găsirii de obiecte de artă care ar putea fi colectate din diferite părți ale lumii. De la lucrările artistului spaniol Guim Tio, care pictează peste fotografii, la sculpturile cinetice din hârtie ale artistului american Matt Shlian, picturile artistului australian Guy Maestri și lucrările fotografului australian Vee Speers ( fotografii din colecția "The Birthday Party" ) precum și lucrările grafice ale ilustratorului și designerului Olle Eksell, care a inovat în domeniul graficii artistice în Suedia, fotografii de Tomislav Moze și reproduceri de Andy Warhol.

Hol de intrare. Schema de culori a holului este construită pe un principiu de contrast.. Spațiu luminos și accente de culoare în detalii.

Camera de zi. mobilierul este o piesă de accent. Fotoliul Egg, creat de Arne Jacobsson în 1958, care a devenit un clasic al designului danez, și scaunele Eames — o versiune modernă a celebrului "Scaun de sticlă de foc", valiza, proiectată de cuplu pentru Muzeul de Artă Modernă din New York ( o piesă de mobilier emblematică a secolului XX ) și legendarul scaun Wishbone Chair, proiectat de Hans J. Wegner. Wegner, unul dintre cei mai inovatori designeri de mobilier din Danemarca, și scaunul Ant, proiectat în 1952, denumit astfel după asemănarea cu un cap de furnică și recunoscut ca fiind un simbol scandinav.

O soluție funcțională foarte confortabilă a fost reprezentată de corpul de iluminat din partea centrală a camerei de zi, care permite schimbarea direcției și a tipului de iluminat. Puteți să îl coborâți deasupra mesei de cafea pentru o lumină și o atmosferă de cameră atunci când familia și prietenii se adună, sau să îl îndreptați spre tavan/peretele de cărămidă și să obțineți o lumină difuză moale.

Citește mai mult  Retro discret: interior clasic cu un motiv american

Bucătărie. Interiorul acestei camere este un amestec de mai multe stiluri: finisajele ușoare și podelele din lemn, tipice regiunii scandinave, sunt combinate cu elemente industriale pereți de cărămidă, forme îngrijite de mobilier și iluminat high-tech.

dormitor. Designerii au încercat să facă designul arhitectural al spațiului cât mai simplu cu putință- ( fotografie de artă, pictură, obiecte de artă, decor ) reprezentând dragostea clientului pentru artă.

Baie. Această cameră are o atmosferă relaxată, de fată.. Gresie jucăușă în formă de fagure de miere, stropi de culoare vibrantă pe pereți și pe podea și un portret de femeie pictat manual.

Baie. Și camera asta.. Un vârf de îndrăzneală și rafinament. Cât de ușor este să transformi o cameră de instalații sanitare într-o adevărată operă de artă cu câteva detalii grafice!

ART Studio Design& Construcții" — câștigător al concursului "Cel mai bun design 3D al unui apartament cu un dormitor" la .

Alte modele plate :

Interior plat dintr-un proiect al unui designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de designer Interiorul unui apartament într-un proiect ANC Concept
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: