Cameră dublă în stil pop-art: un proiect de Olesya Mitroshina și Evgeny Goloshchapov

Culorile curcubeu, formele atrăgătoare și materialele de înaltă tehnologie pot face orice interior luminos, expresiv și memorabil. Un exemplu în acest sens este un proiect realizat de tineri arhitecți din Ekaterinburg.

Bucătăria și camera de zi sunt separate de pereți despărțitori cu imprimeuri luminoase. Modelul de baloane duble creează un sentiment de mobilitate pentru pereți – par a fi capabili să se deplaseze și să ascundă complet spațiul bucătăriei, dacă este necesar.

Informații despre apartament: Un apartament cu două camere de 61,5 mp. Apartamentul este situat la etajul 10 al unei clădiri de 18 etaje din centrul orașului Domodedovo.

Proprietarii apartamentului: Un tânăr cuplu căsătorit.

Dorințele clientului: Cazare modernă și confortabilă pentru două persoane.

Planul unui apartament cu un dormitor după reamenajare.

Apartamentul din Domodedovo a suferit o reamenajare radicală: toți pereții neportanți din hol și bucătărie au fost eliminați, precum și un perete despărțitor între toaletă și baie. Noii pereți despărțitori au fost realizați din gips-carton și umpluți cu material de izolare fonică. Arhitecții au încercat să maximizeze spațiul de locuit și să nu supraîncarce camerele cu dulapuri voluminoase.

În camera de zi a apărut o nișă pentru echipamente video și audio; în dormitor în hol a fost amenajat un dulap vestiar, în hol a fost creat un alt dulap vestiar pentru ustensile și îmbrăcăminte exterioară. Balcoanele au fost izolate, ferestrele vechi au fost înlocuite cu unele noi din lemn, tavanele din bucătărie și dormitor au fost coborâte pentru a instala iluminatul încastrat, iar încălzirea prin pardoseală a fost instalată în toate camerele.

Interiorul apartamentului cu două camere a fost proiectat într-un stil pop-art, doar în baie arhitecții au experimentat ușor cu art deco. Pentru a crea o senzație de ușurință și imponderabilitate, casa a fost decorată cu podele turnate în alb, iar culorile luminoase și imprimeurile amuzante au adăugat festivitate și veselie la interiorul apartamentului cu două camere.

Citește mai mult  De la o cameră cu două dormitoare la o garsonieră pentru oaspeți: Un proiect al Biroului de Arhitectură Patrushev

Interiorul unui hol mic se încearcă să fie cât mai ușor posibil. Există atât sisteme de depozitare deschise, cât și ascunse, cu ventilație pentru uscarea hainelor.

Camera de zi este plină de culoare, lumină și aer. Lângă fereastră există o zonă de pictură cu șevalet, scaun și masă de pictură.

Bucătăria are un colț de plantare – o mică grădină conține salată și pătrunjel în ghiveci. Fără dulapuri suspendate pe perete, bucătăria și camera de zi devin un singur spațiu.

Culoarea albastră bogată umple dormitorul cu prospețime și energie puternică, în timp ce răcoarea sa este îndulcită de căldura lemnului natural.

Proprietarii călătoresc mult, așa că au adăugat motive venețiene în baie. Se folosesc culori contrastante Veselă turcoaz deschis și ciocolată închisă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: