O cameră triplă în stil scandinav: un proiect al studioului de design Gradiz

Natura, simplitatea ╚Öi materialele naturale sunt ingredientele stilului scandinav. Accentul este pus pe laconismul formelor de mobilier, pe func╚Ťionalitate ╚Öi confort. Camera pare cald─â ╚Öi confortabil─â. Dovad─â este proiectul studioului Gradiz.

Un fotoliu cu dungi ├«ntunecate ar ar─âta grozav ca un accent izbitor ├«ntr-un interior deschis la culoare. Se potrive╚Öte de minune cu nuan╚Ťa bej a lemnului natural din care este realizat─â m─âsu╚Ťa de cafea-pat joas─â.

Informa╚Ťii plate: Un apartament cu trei camere cu o suprafa╚Ť─â de
114,8 mp. . La etajul 17 al unei clădiri noi din centrul orașului Ekaterinburg.

Proprietarii apartamentului: p─ârin╚Ťii ╚Öi copilul.

Ce vrea clientul: Pentru a integra noile interioare în amenajarea existentă.

Proiectarea unui apartament cu dou─â camere dup─â modific─âri.

Familia de clien╚Ťi din Gradiz O nou─â familie a╚Öteptat─â ├«n viitorul apropiat, prin urmare, a fost necesar s─â se proiecteze un apartament cu dou─â dormitoare potrivit pentru p─ârin╚Ťi ╚Öi doi copii mici. Clien╚Ťii nu au avut inten╚Ťia de a reproiecta ╚Öi au cerut ca mobilierul existent s─â fie integrat ├«n planul existent. Pentru a crea un finisaj confortabil, au dorit s─â foloseasc─â materiale naturale ( u╚Öi din lemn, parchet ). Bugetul cu care au lucrat designerii a fost limitat ├«n ceea ce prive╚Öte alegerea materialelor ╚Öi a mobilierului. Materialele naturale au fost preferate ori de c├óte ori a fost posibil, iar iluminatul, obiectele decorative ╚Öi ╚Ťes─âturile au fost alese pentru a pune ├«n valoare.

Interiorul ├«n stil scandinav este lipsit de striden╚Ť─â ╚Öi de valoare de ╚Öoc, dar simplitatea sa aparent─â ascunde o func╚Ťionalitate bine g├óndit─â. Camera de zi spa╚Ťioas─â este mobilat─â cu mobilierul cel mai esen╚Ťial Forme elegante ╚Öi laconice de mobilier tapi╚Ťat, rafturi deschise, corpuri de iluminat originale. Culori pastelate ╚Öi luminoase, lemn de culoare deschis─â, ╚Ťes─âturi de culoare deschis─â.

Cite╚Öte mai mult  Un mic paradis pentru un singur om

Spre deosebire de camerele publice, clientul a dorit o atmosfer─â complet diferit─â ├«n dormitor. ├Än cazul ├«n care camera de zi este ├Än dormitor, spa╚Ťiul este ├«n mod deliberat "├«ngustat" finisaje ├«ntunecate.. rezultatul este un fel de dormitor-cutie care va fi ├«ntotdeauna confortabil ╚Öi cald.

O aten╚Ťie deosebit─â ├«n stilul scandinav este acordat─â la iluminat. Interioarele folosesc un num─âr mare de corpuri de iluminat.. Exist─â l─âmpi de podea ╚Öi spoturi de diferite forme ╚Öi dimensiuni.

Buc─ât─âria are tapet pictat, iar ╚Öor╚Ťul este din sticl─â c─âlit─â cu un imprimeu "patch work". Buc─ât─âria este un element special care atrage ├«n mod inevitabil ochiul privitorului; forma complex─â a furnirului din lemn curbat ( fabrica Nut-S ).

Tapetul textil ├«ntunecat cu imprimeuri ╚Öi perdelele ├«ntunecate confer─â camerei un aer confortabil. Camera nu pare ├«ntunecat─â ╚Öi asta datorit─â accentelor de lumin─â cum ar fi un pat, l─âmpi, tablouri cu ram─â de lemn…

Pentru baia de oaspe╚Ťi sunt folosite tencuial─â decorativ─â rezistent─â la ap─â, grinzi de lemn ╚Öi pl─âci de travertin. Datorit─â u╚Öilor sale albe lucioase, dulapul din lemn spa╚Ťios arat─â u╚Öor ╚Öi nu ├«ncarc─â deloc interiorul.

├Än baie, exist─â o lupt─â pentru lumin─â ╚Öi spa╚Ťiu.. at├ót tencuiala u╚Öoar─â, c├ót ╚Öi pardoseala din beton u╚Öor sunt implicate ├«n aceast─â lupt─â, ╚Öi mozaic alb, un perete desp─âr╚Ťitor din sticl─â ╚Öi oglinzi. Toate acestea subliniaz─â u╚Öurin╚Ťa ╚Öi imponderabilitatea interiorului.

Alte modele plate :

Interior plat dintr-un proiect al unui designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de ANC Concept
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: