O cameră cu un dormitor transformată în trei dormitoare: un proiect al studioului de design INRE

Cel mai important lucru ├«n procesul de creare a unui interior pentru o camer─â mic─â – ob╚Ťine╚Ťi priorit─â╚Ťile corecte. ├Än acest apartament, camera copiilor ╚Öi camera de zi s-au dovedit a fi o astfel de prioritate. Aceste camere au nevoie ├«n special de o surs─â de lumin─â natural─â.

C├óteva trucuri simple au f─âcut posibil─â maximizarea vizual─â a spa╚Ťiului apartamentului, umpl├óndu-l cu aer ╚Öi lumin─â. Peretele desp─âr╚Ťitor care separ─â dormitorul este proiectat ├«n sticl─â transparent─â. Toate u╚Öile care dau ├«n spa╚Ťiul combinat buc─ât─ârie-salon au fost f─âcute glisante. Iar solu╚Ťia stilului unificat face ca fiecare element s─â fac─â parte din acela╚Öi puzzle.

Informa╚Ťii despre apartament: Apartament cu un dormitor ├«ntr-o cl─âdire nou─â ├«n complexul reziden╚Ťial "Light City". Dimensiunea ini╚Ťial─â a apartamentului 47 de metri p─âtra╚Ťi. . Dup─â ad─âugarea unui balcon.. 51 sq. .

Proprietarii apartamentului: Mamă și copil și o bunică care rămân adesea peste noapte.

Dorin╚Ťele clientului: Studioul de design a primit carte alb─â. Principala cerin╚Ť─â a fost crearea unui interior care s─â fie ├«n deplin─â concordan╚Ť─â cu spiritul studioului.

Plan: Loggia a fost ├«nlocuit─â cu un living, iar camera a fost ├«nlocuit─â cu dou─â dormitoare: unul pentru mama ╚Öi unul pentru copil. ├Än acela╚Öi timp, compactarea nu a afectat confortul – copilul are un birou mare, iar mama mea are un pat dublu mare ( cm. Fotografii de la ).

Principalul dezavantaj al camerei, care trebuia transformat─â ├«ntr-o locuin╚Ť─â confortabil─â pentru o mam─â cu un copil ╚Öi o bunic─â ├«n vizit─â, era lipsa luminii naturale. La zonarea apartamentului, sa decis s─â se dea cele dou─â ferestre existente la gr─âdini╚Ť─â, unde copilul trebuie s─â-╚Öi fac─â temele, ╚Öi ├«n camera de zi, unde familia ├«╚Öi petrece cea mai mare parte a timpului.

Cite╚Öte mai mult  Din via╚Ťa de la ╚Ťar─â francez─â: iluzia Provence

Fiecare centimetru p─âtrat al apartamentului a fost literalmente reproiectat. Micul studio a fost complet reproiectat ╚Öi reconstruit. Prin ad─âugarea unei loggii, dimensiunea real─â a apartamentului a fost m─ârit─â. Dou─â dormitoare au ├«nlocuit vechea camer─â. Loggia a fost transformat─â ├«n camer─â de zi. Buc─ât─âria, de╚Öi a r─âmas la locul ei, a fost redus─â. Rezultatul este o garderob─â spa╚Ťioas─â ├«n hol.

Buc─ât─ârie-sufragerie. Peretele desp─âr╚Ťitor din sticl─â, care izoleaz─â dormitorul de restul camerelor, este format din u╚Öi glisante ╚Öi este dublat de perdele groase. ├Än pozi╚Ťia normal─â, perdelele r─âm├ón deschise, m─ârind spa╚Ťiul din zona de luat masa, ├«n timp ce ├«n pozi╚Ťia ├«nchis─â permit crearea unei atmosfere separate ╚Öi intime.

Fa╚Ťadele buc─ât─âriei, u╚Öa de la camera copilului ╚Öi p─âr╚Ťi din pere╚Ťii camerei de zi sunt placate cu lemn de hambar ├«mb─âtr├ónit, cu o textur─â ob╚Ťinut─â prin t─âierea lemnului cu un fer─âstr─âu cu band─â. Mobilierul de buc─ât─ârie a fost realizat special pentru acest design interior de c─âtre INRE.

O zon─â de relaxare. Aici v─â pute╚Ťi ├«ntinde ├«n fa╚Ťa televizorului pe o canapea multifunc╚Ťional─â modular─â de la firma italian─â Saba. Acesta este format din mai multe pufuri laterale, care pot fi rearanjate ├«n func╚Ťie de starea de spirit.

Re╚Ťine╚Ťi fotografia: designul dormitorului este izbitor de diferit, cu lambriuri din piele pe pere╚Ťi. Formatul diferit al acestor panouri sparge geometria simpl─â a peretelui ╚Öi creeaz─â un sentiment de neglijen╚Ť─â elegant─â.

Un pat supraetajat este proiectat pentru o bunică, care adesea doarme peste, și un copil. În camera copiilor există un dulap mic și sertare sub pat pentru depozitare.

Biroul se ├«ntinde pe toat─â l─â╚Ťimea camerei. Lungimea sa v─â permite s─â v─â aranja╚Ťi c─âr╚Ťile ╚Öi s─â a╚Öeza╚Ťi un televizor mic ├«n el.

Cite╚Öte mai mult  Casa ideal─â nr. 3: Apartament cu vedere la parc

U╚Öile de la camera copilului ╚Öi de la dormitor au fost f─âcute culisante. M─âre╚Öte vizual dimensiunea unui apartament mic, cre├ónd un singur spa╚Ťiu de studio.

Mobilierul de baie a fost de asemenea proiectat de designerii studioului. Fronturile din lemn ascund instala╚Ťia de WC, sistemul de depozitare ╚Öi ma╚Öina de sp─âlat. Cada de baie este, de asemenea, acoperit─â de un paravan din lemn.

Combina╚Ťia nobil─â de marmur─â neagr─â lucioas─â cu ├«ncrusta╚Ťii, fronturi din lemn ╚Öi obiecte sanitare de un alb orbitor creeaz─â o atmosfer─â relaxant─â ├«n baie. Rafturi suplimentare sub chiuvet─â.

Vezi alte proiecte

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interior plat din proiectul realizat de designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de un designer
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: